×

Notice

The forum is in read only mode.

Camna bule kenal site neh?

More
13 years 5 months ago #25035 by guydacosta
wahaha~~ cam2 ragam la korang nie...
tapi guy kenal fungkur.org nie sejak zaman batu.. hinggalah zaman teknologi nie.. muehehe~~ tipu jer..
guy pon cam korang gak.. nk menyedu je keje nyer.. alih2 tersangkut plak dekat fungkur nie.. miahaha~~
More
13 years 5 months ago #25092 by thechrome
makaseh banyak fungkur

xtualy thechrome tak sengaja jumpa ngah carik lagu lam net.so nampak cambest y not join skali

fungkor........bes besser bessesth

tq
More
13 years 5 months ago #25093 by nur
Replied by nur on topic Ruj:Camna bule kenal site neh?
klu nur ler kan..nur terjuma site ni... ronda2 dalam ternet ni..tetiba terjuma..tgk mcm best jer... tp mmg best pun..tu leh join...:P
More
13 years 5 months ago #25111 by guydacosta
eh nur.. bukan ke sebab guy masuk sini.. pastu nk ikut sama.. ekeke~~
i enter.. u enter.
More
13 years 5 months ago #25177 by sadis
fungkur tulis:

nak gak la tau kan camana korang bole kenal site kita nih. dari site lain ke, dari membe ke, x sengaja jumpe ke, nampak kat sotkaba ke, dari kedai mapley ke...



aku knl camna ek,aku ternmopak psl gath 4penjuru aritu,n aku mmg minat msk2 bnda2 camni,tu jer aku nk crita...peace
  • weirdlilgurl
  • Visitor
  • Visitor
13 years 5 months ago #25179 by weirdlilgurl
Replied by weirdlilgurl on topic Ruj:Camna bule kenal site neh?
saya kenal fungkur.org awal tahun 2007...masa tu lepak kat irc selangor2..borak punya borak..sorg hamba Allah ni (nama dia katak despatch) suruh la masuk fungkurfm..dia tgh mendj masa tu...so...dari situ la kenal fungkur.org...tu je cerita nye..sekian..terima kasih..
More
13 years 5 months ago #25180 by nur
Replied by nur on topic Ruj:Camna bule kenal site neh?
guydacosta tulis:

eh nur.. bukan ke sebab guy masuk sini.. pastu nk ikut sama.. ekeke~~
i enter.. u enter.


ahaks..ia ker..terlupa lak..hehehe:P :P
More
13 years 5 months ago #25190 by guydacosta
ala nur.. buat2 lupa la tu...
jgn lupa sama guy sudah...:laugh:

fungkur.org tetap di hati
More
13 years 4 months ago #25420 by akuisme
MEMBE BAGITAU
More
13 years 4 months ago #25432 by tOmPeL
Google...masa tu tgh carik2 internet radio :D, jumpa fungkurfm pastu jumpa fungkur.org pastu tom apply jadi dj, pastu diterima pastu berdj di fungkurfm dan berforum ( lebih kepada spam :D )di fungkur.org dan berchating di fungkur flash chat sehingga la kesaat ini.
More
13 years 4 months ago #25475 by thechrome
TC Salam kepada semua forumer & Moderator

TC ngah mencari lagu nak donlod lagu.terlanding kat fungkor.
tertarik ngan kualiti mp3 yang diupload/donload

so tanpa ragu-ragu terus juin gak
More
13 years 4 months ago #25558 by APC
Replied by APC on topic Ruj:Camna bule kenal site neh?
Cam mana saya leh tau site nih? Ermm.. Tom la yang kenalkan saya ke site nih..:) Harap kawan-kawan kat sini leh terima saya sebagai ahli baru yer :kiss:
Time to create page: 0.109 seconds