×

Notice

The forum is in read only mode.

Camna bule kenal site neh?

More
15 years 6 months ago #3425 by riko11
aku tengah tido. Pastu mimpi. Dlm mimpi 2 ada sorang nenek kbayan. Dia ckp \"cucu, sok pagi bangun, pas mandi, g la kt Fungkur. Macam2 ada\"
Arr 2 la cmne aku tau site nih.
Sekian, trime kasih
More
15 years 5 months ago #3519 by katak_despatch
pestime submit kenal site nih dari sesi suai kenal hehhehehe.....ntah ler kenal kat maner ingatÃÆâ€â„ÃÃÆââÃ
More
15 years 5 months ago #3588 by nim88
Replied by nim88 on topic Re:Camna bule kenal site neh?
lawak skit a sejarahnye.... aku nak download anime... disebabkan aku search dlm english susah nak jumpe... then aku search a plak dlm bahasa melayu.. camne eh.. lupe plak.. lebih kurang cmnni a,.. \"cmne nak download anime free\" .. then nmpk link fungkurs.... nmpk cam plik je.,. try a masuk... tgk2.. manfaat gak a.. tu je a .. cau.
More
15 years 4 months ago #4228 by Don Juann
:) aku jumpe kt mne eth.. jiwang kot

anyway salah web bagus dan menarikk!...so aku menjoinkan dri..:laugh:
More
15 years 4 months ago #4271 by khizalid
huhuhuhuhu aku kaki download >>sekali seach site ko ade bende yang boleh download>>>>jadi pe lagi bookmarks this page leee huhuhu
More
15 years 4 months ago #4295 by lan_azrai
gua cari sendiri site nie
More
15 years 4 months ago #4399 by nizam
Replied by nizam on topic Re:Camna bule kenal site neh?
Masa memula dulu seingat laa.. terjumpa satu mender yg buleh buat logo email . Dimana user dari website Forum beritahu tutorial boleh klik disini. Klik punya klik jumpa laaa web nih. Hah ..tahun sebelum masihi keberapa tutorial tuh dah ada kat fungkur nie. Masa tuh laa memula jumpa .
More
15 years 4 months ago #4406 by narutokun_92
Hohoho! Aku plak time aku berporum kt skoolkillerz.net ade kt situ la iklan fungkur. So skang aku join la hehe :P
More
15 years 4 months ago #4426 by abahaku
plumber yg tgh repair paip sumbat kat umah jiran aku yg bgtau..dia tu kaki donlod.hardcore punya....
More
15 years 4 months ago #4435 by zoronoa
ntah le...aku pon x igt camane bleh sangkut ngan site nih...
xsilap aku,mase tu nak cari IDM...gile2 donlot....
More
15 years 4 months ago #4840 by noblecam
pada suatu ari gua termimpi kan site ni... so nak pasti kan site nih ade ker x tez ar ade lak (cume rekaan semata-mata) hahahha


dulu aku suke mencari search kat yahoo "mp3 malaysia download" aku jumpe la site jiwang pastuh tengok kat rank tuh aku tez la satu satu nampak la site nih wahaha
More
15 years 4 months ago #4841 by chombee
hohoho..si fi3 yazid kenalkan...die citer macam best je...memang best ah jugak..:P
Time to create page: 0.118 seconds