×

Notice

The forum is in read only mode.

[Imageready] Signature WIth Animated GIf

More
15 years 1 month ago #15544 by ApatPower
huk.. aku selalu rembat menatang ni kat forem forem tempat lain.. gerek siot.. nak wat sendrik tak geti.. trimas for de tut naruto.. tambsap..
More
15 years 4 weeks ago #16134 by fatlee
susahnye la aku nak ikut tutorial nie....x pe...jgn risau narutokun_92, bukan sebab ko...tapi sebab tenet lembab ....susah aku nak bukak page satu2
More
15 years 4 weeks ago #16212 by narutokun_92
lol a\'a, nanti la kalau ade masa kene zip semua masuk satu folder, senang skit nk view :)
More
15 years 3 weeks ago #16231 by fatlee
aku nanti kan tuh....
More
14 years 11 months ago #17945 by shadowX_19
cam pernah nmpk je ko ni naruto_kun.. kat mane erk..?

erm.. tutorial ni senang je nak wat. kalo lagi mahir guna image ready lagi macam2 leh wat. cth wat boder tu gerak2. :laugh:
More
14 years 10 months ago #18158 by fatlee
bilenya ko nak bagi link donlot tuh narutokun_92??

_________________________________________________


ni plak hasil kerje aku




satu lagi yg kat bawah ni.. signature aku!!!
More
13 years 5 months ago #27883 by narutokun_92
Hey sorry. Aku dah lama gila tak lepak sini.
Sal download link to sorry ah. Aku dah lupa nak buat.
Time to create page: 0.099 seconds