×

Notice

The forum is in read only mode.

[Software] Portable Adobe Photoshop CS3 Extended (48MB)

More
14 years 1 month ago #21671 by armadzim
A\'kum dan salam kpd semua, lama gak aku tak jenguk kat fungkur ni.

Jadi mengikut tajuk post pada kali ini, aku dah upload satu software best untuk korang guna.
Bagi siapa yang belum ada lagi software Adobe Photoshop CS3, korang bolehlah donlot fail ni.

Saiz die tak besar mana, 48mb je. Cara-cara nak install ada dalam folder tu.
Kalau aku ada masa, aku up lagi satu software, Adobe Illustrator CS3.
Harap korang gembira dan ceria semasa menggunakan software ni.

p/s - Sori fungkur, aku tak tau nak post kat mana topik ni dan mintak tolong fungkurians yang dah donlot. Kalau link dah mati, tolong up satu lagi. Tenkiu.

Link donlot:

rapidshare.com/files/79275570/Photoshop....ble.Edition.rar.html
More
14 years 1 month ago #21674 by fungkur
woho.. portable version! skang ni aku mmg pakai adobe photoshop cs3 extended. tp bukan portable punya version, saiz pon dalam 400mb lebih. ni kalu dapat try guna adobe illustrator pon ok gak ni. baru nak berjinak2 dgn illustrator plak... byk kat site warez kasi sample2 file *.ai utk illustrator ni. bole la guna untuk wat belajar sendiri...

<p>spit it out !</p>
More
13 years 11 months ago #22492 by almanuri
Tak bley laa...Fail tu dah corupt. ada link lain tak Bos..!
More
Time to create page: 0.073 seconds