×

Notice

The forum is in read only mode.

1st FungkurFm Gathering

More
13 years 8 months ago #28608 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Ruj:1st FungkurFm Gathering
Tarikh : 25hb Oct. 2008
Tempat : Redbox Ria, Komplek Sogo, Kuala Lumpur.
Masa : 4 hingga 5 petang pendaftaran dan pembayaran.
5 petang Gath bermula.
Bayaran : Rm 45* • Buffet (6-10 malam)
• Minuman & Makanan Ringan (Tanpa Had)
• Buah-buahan.
• Berkaraoke.
• T\'Shirt FungkurFm


Kami crew 1st FungkurFm ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg hadir, dan kami juga memohon jutaan ampun dan maaf sekira terdapat sebarang kekurangan didalam Gath tersebut. Apa pun Fungkur Rockkkkkkkkkkkkkkkkkk:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
More
13 years 8 months ago #28609 by missfasha
Gath fungkurfm memang best..
Harap di masa akan datang gath fungkurfm ini akan berterusan.

Tahniah kepada semua crew yang telah menjayakan nya.
B)
More
13 years 8 months ago #28610 by Bropian
Replied by Bropian on topic Ruj:1st FungkurFm Gathering
fungkurfm best.....fungkurfm rawkkkkksssss
More
13 years 8 months ago #28611 by Sky_Hanz
FungkurFM the best la.. thanks buat semua organizer n kepada semua ahli2 yg menjaya kan nyerr... All the best
Buat Fakri, Bila mau ade kan gath Fungkur.org laksss.. huhuu:P
More
13 years 8 months ago #28615 by apis_death
FungkurFM Rocks!!!

kali ni aku xder seloka nk uat utk fungkurfm gath (:side: dh kekeringan idea akibat best nye xterkata , aku membisu seribu kata ).. anyway , thx to all yg terlibat menjayakan nya B) .. hope akan datang akan lebih gempaq lg~

sekian~;)
More
13 years 8 months ago #28618 by hunnyville
WE HAD SO MUCH FUN ON THAT DAY

RUGI LA SESAPER YG TIDAK MENGHADIRKAN DIRI:kiss:

:P ;)
Attachments:
More
13 years 8 months ago #28619 by atinko
Replied by atinko on topic Ruj:1st FungkurFm Gathering
hunny.. tak aci arrr.. paste gambar softcopy... :P
More
13 years 8 months ago #28621 by amoy
Replied by amoy on topic Ruj:1st FungkurFm Gathering
cmne nak usah gambar gath ni :)
More
13 years 8 months ago #28622 by fungkur
Replied by fungkur on topic Ruj:1st FungkurFm Gathering
amoy tulis:

cmne nak usah gambar gath ni :)


kat menu atas tu , klik je link galeri, pastu kat situ gi kat kategori fungkurfm 1st gath :laugh:

<p>spit it out !</p>
More
13 years 8 months ago #28623 by ciPuding_7
tahniah kt sume yg support gath kali ni..
err... baju lebih takde ke?
huhuhu..
More
13 years 8 months ago #28631 by hunnyville
atinko tulis:

hunny.. tak aci arrr.. paste gambar softcopy... :P


ang nak jgak ka??:laugh:
More
13 years 8 months ago #28632 by Sky_Hanz
hunnyville tulis:

atinko tulis:

hunny.. tak aci arrr.. paste gambar softcopy... :P


ang nak jgak ka??:laugh:


kalau atinko nak, aku pun nak jugak boleeeeee...??? :P :P :P
Time to create page: 0.146 seconds