×

Notice

The forum is in read only mode.

Eratkan Silaturahim

More
13 years 9 months ago #28316 by Awie
Eratkan Silaturahim was created by Awie
Aku ada cadangan ini tak tahu lah boleh pakai, atau tidak ni. aku berhajat nak tubuh kan satu kelab sport fungkurian. Di mana di situ sapa2 boleh masuk tidak mengira ahli atau pun org luar. Dari sini kita boleh buat pertandingan futsal...

Bestnya lama tak main.... kalau korang bersetuju mari kita bersama bincangkan bersama tuan tanah kita ini abg fikri.

Majulah sukan untuk fungkur...:woohoo:
More
13 years 9 months ago #28318 by fungkur
Replied by fungkur on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
kalau nak main futsal area shah alam atau subang jaya, aku bole uruskan... (kalu ada masa free ler... hehe)

<p>spit it out !</p>
More
13 years 9 months ago #28319 by zik
Replied by zik on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
bagus idea ni walaupun aku bkn matfutsal, mungkin boleh jadi fhotographer nanti. boleh sesiapa yg berbakat dlm bidang fhotographer ni join lepak sekali. meramaikan lagi ahli-ahli. kira ada team futsal & fhotograph fungkur. nanti boleh skodeng matfutsal fungkurian main futsal.. kaki kat mana bola kat mana muahahah..

:lol: :silly:
More
13 years 9 months ago #28322 by atinko
Replied by atinko on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
haha.. klu sport, aku join~~ klu futsel, lglaaa aku join~~ huhu~~
More
13 years 9 months ago #28330 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
Selumber jer cdgan awie tue.. Daku pun selumber nak join gak la.. lai2 dpt lawan team atinko.. :woohoo:

Biru vs merah.. huhu B)
More
13 years 9 months ago #28337 by atinko
Replied by atinko on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
huhu~ team aku x cun~~ semua br blajar main~ :ohmy:
More
13 years 9 months ago #28339 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
atinko tulis:

huhu~ team aku x cun~~ semua br blajar main~ :ohmy:


ALa team aku pun xtau main bola gak.. baru blaja knal bola.. baru tau bola tue bulat.. ingt kan bola tue segitiga.. :laugh: :laugh:
More
13 years 9 months ago #28340 by atinko
Replied by atinko on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
huhuhuhuhu~~ hampeh~
More
13 years 9 months ago #28342 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
setuju sgt idea tu, jgn lupa ajak tOm ekk...itu pun kalau sudi nk tgk tOm menjaringkan gol setiap kali bola berada dikaki tOm.
More
13 years 9 months ago #28343 by affa
Replied by affa on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
leh ker bro tom nak score..affa nak gak juin...huhhuu
More
13 years 9 months ago #28345 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
zik tulis:

bagus idea ni walaupun aku bkn matfutsal, mungkin boleh jadi fhotographer nanti. boleh sesiapa yg berbakat dlm bidang fhotographer ni join lepak sekali. meramaikan lagi ahli-ahli. kira ada team futsal & fhotograph fungkur. nanti boleh skodeng matfutsal fungkurian main futsal.. kaki kat mana bola kat mana muahahah..

:lol: :silly:


huh, best tol amek gambo org men futsel nie....xpernah lagik try....hohoho, focus mesti ssh sbb ada jaring...kalo amek dr dalam, mau kena bola lens kamera tuh...kekekeke..
More
13 years 9 months ago #28350 by Skyez
Replied by Skyez on topic Ruj:Eratkan Silaturahim
aku x pandai main futsal tapi nak join gak huhuhuhu...pastu kiter leh wat main basketball ker congkak ker main guli ker gak kan...kan kan kan
Time to create page: 0.136 seconds