Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

Postmortem Gathering Fungkur 2009

More
15 years 2 months ago - 15 years 2 months ago #34073 by Momok_Siam
Den nak komen apo pun den tak tau coz banyak sgt yg terpondam muahhahaahzzz...

PD 18 & 19 April.

Tapi apo yg pasha kobakan tu ha semuo mmg boto.... kono ado perancangan yg teliti bahagi2kan tugas jangan last2 ado jo yg cakap \"semuo den kono buek... kekadang ado jugo yg tak buek pungz\"

Sian kek Tomz dongan den kono bawak diri tido kek hall jo tapi kami tak kisah pun. Cumo noted jo... makanan mmg sodap sesangat. terimo kasih pado tuan tanah fakri tu ha organise makanan omak erh masak nasi ayam sodapppp den blasah 3 kali tueeeeeeee.....

Sound system mmg cun giloz tapi kito lupo pandang nak respek pado azan solat dan ketenteraman awam sekeliling. Bunyi musik okek slow tapi mic tu kuek sgt tu pasal org pangei pulis.. walau camno pun den bukan lari bilo pulis datang tu ha.... cumo itu luar bidang koso, pulis tuh dah ado tugas erh so kono respek gak kono la kito paham yooo. Nasib dio tak suh boronti teruih.. lopeh talk dio kato leh on tapi slow sikit. Kok ikut kono boronti coz menggangu ketenteraman orang sekeliling.

Transportation tu lain kali jgn lolap mato... arrange boto2... kesian kek orang tak ado tu ha.... kurangkan berburak OFF TOPIC kek forum bilo nak laksanakan gath nih.

Tontang door gift tu.... cantik tul t-shirt and mug tu ha.... dongan tag sekali... terimo kasih pado hunny as master mind dio....

Appa bori tau banner yg dibuek tertinggal kek umah coz tak ado org tulun bawak.... adehzzzzz.... kok lain kali adokan checklist mungkin dapek membantu dari kito terlupo pandang



PENANG 19 - 21 April...


Cumo 3 biji keto yg poie... den, tomz & awie... okek la jugak... tapi motif awal nak buek road tuor jadik road racer lak coz rancangan nak buek promotion tak ado bahan. Promo dijalankan jugak dokek bukit bendera, Bukit Jambul dan R&R tapah.

Raso kek sini pun ado yg tak kono...... mungkin isu personal maleh nak tulih tapi raso dilain kali jangan la kito gie sesamo balik sesamo tapi kek tompek dituju wat hal masing2.... terimo kasih den bagi pihak fungkur [kalau mulih] pado
X-Sonic & Cinderella [warga GEN-2.Net]
Terimo kasih bawak kami tour satu pulau pinang sambey drift kek balik pulau. Kok tak ado korang mati kutu gak den gan tomz ni ha muahahahzzzz..

DJ Kak Appel & Jue
Thankz pado Jue tempahkan penginapan 2 X apartment 3 bilik dongan kadar murah untuk 2 malam. Terimo kasih pado Kak Appel belanjo makan laksa gajus yg behz sesangat dan juin drift kek balik pulau ahakz...

Posan dari Kak Appel : Jalanraya bukan tompek berlumbo so berhati2 dijalanrayo.... kok test keto jo leh kan kak appel...
satu laie posan erh : Jangan merokok .... adehzzzz.... ilang idea den kak appellllllllllllllllllllllll.........



last sekali Den & Occa menyusun sepuluh jari kalau ado salah silap, tingkah laku dari perbuatan atau percakapan yg sengaja atau yg tak sengajo
kami mintak maaf bebanyak la yo.... kami nih cumo insan kerdil menumpang dibumi allah.

Chaiyok buat all yg melaksanakan event nih.... special thankz tuk Tuan Tanah Incik Fakri tak koring poloh buek kojo dari mulo sampai habih sampai taka do maso nak duduk den neguk... 100% credit to Tuan Tanah.....


Kok ado sumur diladang bulih kami menumpang mandi.... kok ado umur yg panjang insyaallah kito berjumpo laie yooooo...

Bak kato Pasha.... kok ado yg teraso hati kek den, den mintak maap la yooo... kok kono ban ... ban la nak buek camno... baru sotongah jo den lopeh tu muahahahahahahhazzzzzz....

Apo2 pun FungkurFM rockkkkkkkkkkk tueeeeeeeeeeeeeee
layannnnnnnnnnnnnnnnnn jer!!!!!!!!!!!!!!!

INFO PERJALANAN KETO DEN:
Dari KL - PD - PENANG - KL - NILAI - KL

Jarak = 1266 kilometer
Minyak = RM 240.00
Tol = RM 100.00
Penginapan = RM 230.00 [ 2 malam di penang ]

Preparation next time
Last edit: 15 years 2 months ago by Momok_Siam.
More
15 years 2 months ago - 15 years 2 months ago #34074 by Sky_Hanz
Momok_Siam tulis:

Den nak komen apo pun den tak tau coz banyak sgt yg terpondam muahhahaahzzz...

PD 18 & 19 April.

Tapi apo yg pasha kobakan tu ha semuo mmg boto.... kono ado perancangan yg teliti bahagi2kan tugas jangan last2 ado jo yg cakap \"semuo den kono buek... kekadang ado jugo yg tak buek pungz\"

Sian kek Tomz dongan den kono bawak diri tido kek hall jo tapi kami tak kisah pun. Cumo noted jo... makanan mmg sodap sesangat. terimo kasih pado tuan tanah fakri tu ha organise makanan omak erh masak nasi ayam sodapppp den blasah 3 kali tueeeeeeee.....

Sound system mmg cun giloz tapi kito lupo pandang nak respek pado azan solat dan ketenteraman awam sekeliling. Bunyi musik okek slow tapi mic tu kuek sgt tu pasal org pangei pulis.. walau camno pun den bukan lari bilo pulis datang tu ha.... cumo itu luar bidang koso, pulis tuh dah ado tugas erh so kono respek gak kono la kito paham yooo. Nasib dio tak suh boronti teruih.. lopeh talk dio kato leh on tapi slow sikit. Kok ikut kono boronti coz menggangu ketenteraman orang sekeliling.

Transportation tu lain kali jgn lolap mato... arrange boto2... kesian kek orang tak ado tu ha.... kurangkan berburak OFF TOPIC kek forum bilo nak laksanakan gath nih.

Tontang door gift tu.... cantik tul t-shirt and mug tu ha.... dongan tag sekali... terimo kasih pado hunny as master mind dio....

Appa bori tau banner yg dibuek tertinggal kek umah coz tak ado org tulun bawak.... adehzzzzz.... kok lain kali adokan checklist mungkin dapek membantu dari kito terlupo pandang



PENANG 19 - 21 April...


Cumo 3 biji keto yg poie... den, tomz & awie... okek la jugak... tapi motif awal nak buek road tuor jadik road racer lak coz rancangan nak buek promotion tak ado bahan. Promo dijalankan jugak dokek bukit bendera, Bukit Jambul dan R&R tapah.

Raso kek sini pun ado yg tak kono...... mungkin isu personal maleh nak tulih tapi raso dilain kali jangan la kito gie sesamo balik sesamo tapi kek tompek dituju wat hal masing2.... terimo kasih den bagi pihak fungkur [kalau mulih] pado
X-Sonic & Cinderella [warga GEN-2.Net]
Terimo kasih bawak kami tour satu pulau pinang sambey drift kek balik pulau. Kok tak ado korang mati kutu gak den gan tomz ni ha muahahahzzzz..

DJ Kak Appel & Jue
Thankz pado Jue tempahkan penginapan 2 X apartment 3 bilik dongan kadar murah untuk 2 malam. Terimo kasih pado Kak Appel belanjo makan laksa gajus yg behz sesangat dan juin drift kek balik pulau ahakz...

Posan dari Kak Appel : Jalanraya bukan tompek berlumbo so berhati2 dijalanrayo.... kok test keto jo leh kan kak appel...
satu laie posan erh : Jangan merokok .... adehzzzz.... ilang idea den kak appellllllllllllllllllllllll.........



last sekali Den & Occa menyusun sepuluh jari kalau ado salah silap, tingkah laku dari perbuatan atau percakapan yg sengaja atau yg tak sengajo
kami mintak maaf bebanyak la yo.... kami nih cumo insan kerdil menumpang dibumi allah.

Chaiyok buat all yg melaksanakan event nih.... special thankz tuk Tuan Tanah Incik Fakri tak koring poloh buek kojo dari mulo sampai habih sampai taka do maso nak duduk den neguk... 100% credit to Tuan Tanah.....


Kok ado sumur diladang bulih kami menumpang mandi.... kok ado umur yg panjang insyaallah kito berjumpo laie yooooo...

Bak kato Pasha.... kok ado yg teraso hati kek den, den mintak maap la yooo... kok kono ban ... ban la nak buek camno... baru sotongah jo den lopeh tu muahahahahahahhazzzzzz....

Apo2 pun FungkurFM rockkkkkkkkkkk tueeeeeeeeeeeeeee
layannnnnnnnnnnnnnnnnn jer!!!!!!!!!!!!!!!



Terima kasih buat brader momokz yg memberi komen yg membina, disini masih ade kelemahan yg perlu diperbaiki lagi..
Apa pon postmortem ini dibuat utk kita perbaiki kesilapan yg telah dilakukan dan selepas ini kesilapan yg sama tidak akan berulang kembali.. Pada sky setiap komen yg ahli berikan disini dititik beratkan, sky mengharapkan teguran yg membina dari setiap org buat semua.. Kita sbgai manusia xsemestinya sentiasa melakukan kesilapan, tapi kita jugak belajar dari kesilapan yg lepas.. Sky pon rasa bersalah sbb xdpt berikan full komitment sbb ada hal2 yg xdpt dielakkan, datang pon lambt pada hari berkenaan.. Memamg sungguh rasa kecewa la terus-terang sky katakan pada kwn2 semua sbb xdpt nak membantu dgn spnuhnya dan harap silap salah sky dimaafkan oleh kwn2... :(

p/s - Den pon kalau tau bro mokz tido bwh mmg den bagi katil den kat bro.. tapi bole jer kongsi ngn erryzx kan bro.. :)
Last edit: 15 years 2 months ago by Sky_Hanz.
More
15 years 2 months ago - 15 years 2 months ago #34075 by missfasha
erm..mokz..si fakri dh pun suh bawak khemah ...lenkali bawak khemah n sleeping bag lah ye..:)
Last edit: 15 years 2 months ago by missfasha.
More
15 years 1 month ago #34094 by affa
just nak bg tau jer..kepada yu all klu rase nak jaga tepi kain org so teruskan..tapi ape yg boleh aku ckp dari awal sampai ke akhir gath nieh di jalankan sape yg buat semua...dan jika ader setengah pihak yg rase pandai komen...sile lah buat gath sendiri ...dan tQ pd yg rase jage tepi kain aku tuh...len kali jage lagi..takpe..bole bole..
More
15 years 1 month ago #34101 by eJayZ
salam bro. ape kes nie tetiba je macam ni. gath ni kita bukannye buat sorang pon. semua orang dok tolong gak. ai bkn nye nak jage tepi kain orang ke ape.. ai bkn dibelah mana2 pihak. ai tau u pon banyak buat keje. tapi mase majlis berlangsung semua dok tolong, baik laki baik pompuan. rilex la.. chill bro.. kite semua sama2 islam.
More
15 years 1 month ago #34102 by OsHiN
:laugh: :laugh: :laugh:

sapo lak main jago2 kainn lakk nie.......

tok wannnn ko po??

aissssssssssssshhhh...

xphM........xphM...

gase2 time tue smua pkai sluar jean...

xder maknonye nk jago2 kainn nie.....

aisssssssssssshhhss....;) ;)

i layan jooooooooooo...........:) :)
More
15 years 1 month ago #34114 by tOmPeL
affa tulis:

just nak bg tau jer..kepada yu all klu rase nak jaga tepi kain org so teruskan..tapi ape yg boleh aku ckp dari awal sampai ke akhir gath nieh di jalankan sape yg buat semua...dan jika ader setengah pihak yg rase pandai komen...sile lah buat gath sendiri ...dan tQ pd yg rase jage tepi kain aku tuh...len kali jage lagi..takpe..bole bole..

opss....persoalan sebenar bukan jaga kain atau seluar, \"Sharing is Caring\" kan moto Fungkur, jadi ini lah yg cuba diluahkan, kepada yg terasa kainnye dijaga, berfikir seblom melakukan sesuatu, kerana kita hidup bermasyarakat, bak kata pepatah \"masuk kandang kambing, mengembek...masuk kandang rimau, mengaum.
Keseluruhan gath ini pada pandangan tOm berjaya, n tahniah kepada yg manjayakannye.
Cuma trip ke Penang ada byk kekurangan, tkde perancangan teratur, so next time kalau ingin mengadakan \"road tour\" sila la rancang dgn teliti. Nasib baik ada rakan dari gen-2.net yg sudi membawa kami bersiar sekitar penang.

Akhir kata sampun dan maaf sekira ada salah dan silap.

go go go fungkurian. u guys rockkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
More
15 years 1 month ago #34115 by hunnyville
tOmPeL tulis:

affa tulis:

just nak bg tau jer..kepada yu all klu rase nak jaga tepi kain org so teruskan..tapi ape yg boleh aku ckp dari awal sampai ke akhir gath nieh di jalankan sape yg buat semua...dan jika ader setengah pihak yg rase pandai komen...sile lah buat gath sendiri ...dan tQ pd yg rase jage tepi kain aku tuh...len kali jage lagi..takpe..bole bole..

opss....persoalan sebenar bukan jaga kain atau seluar, \"Sharing is Caring\" kan moto Fungkur, jadi ini lah yg cuba diluahkan, kepada yg terasa kainnye dijaga, berfikir seblom melakukan sesuatu, kerana kita hidup bermasyarakat, bak kata pepatah \"masuk kandang kambing, mengembek...masuk kandang rimau, mengaum.
Keseluruhan gath ini pada pandangan tOm berjaya, n tahniah kepada yg manjayakannye.
Cuma trip ke Penang ada byk kekurangan, tkde perancangan teratur, so next time kalau ingin mengadakan \"road tour\" sila la rancang dgn teliti. Nasib baik ada rakan dari gen-2.net yg sudi membawa kami bersiar sekitar penang.

Akhir kata sampun dan maaf sekira ada salah dan silap.

go go go fungkurian. u guys rockkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



AGREED dgn Tom tom!!! :positive:
More
15 years 1 month ago - 15 years 1 month ago #34119 by sako
opss....persoalan sebenar bukan jaga kain atau seluar, \"Sharing is Caring\" kan moto Fungkur, jadi ini lah yg cuba diluahkan, kepada yg terasa kainnye dijaga, berfikir seblom melakukan sesuatu, kerana kita hidup bermasyarakat, bak kata pepatah \"masuk kandang kambing, mengembek...masuk kandang rimau, mengaum....petikan dari komen tom.

masuk kandang rimau tom sorang je ler masuk.....sah xkuar
sebab apa xkuar


P/S (MOD ) - RASA NYE MAMAT NI TAK PAHAM BAHASA MELAYU... LAIN KALI BACA PAGE MULA-MULA YER SAUDARA.. KALAU TAK PAHAM JUGAK TAK TAU LA KAN, SILA JANGAN MANIPULASIKAN AYAT ORG LAIN.. KALAU NAK BUAT LAWAK SILA MASUK RAJA LAWAK (KALAU RASA DIRI TU LAWAK SANGAT LA)...
Last edit: 15 years 1 month ago by Sky_Hanz.
More
15 years 1 month ago #34120 by mira1384
sako tulis :

opss....persoalan sebenar bukan jaga kain atau seluar, \"Sharing is Caring\" kan moto Fungkur, jadi ini lah yg cuba diluahkan, kepada yg terasa kainnye dijaga, berfikir seblom melakukan sesuatu, kerana kita hidup bermasyarakat, bak kata pepatah \"masuk kandang kambing, mengembek...masuk kandang rimau, mengaum....petikan dari komen tom.

masuk kandang rimau tom sorang je ler masuk.....sah xkuar
sebab apa xkuar


ni ape ni??sila bg pendapat atau cdgn yg berkaitan dgn topic.
jgn main2kn ayat org.
More
15 years 1 month ago #34124 by eJayZ
mira1384 tulis:

sako tulis :

opss....persoalan sebenar bukan jaga kain atau seluar, \"Sharing is Caring\" kan moto Fungkur, jadi ini lah yg cuba diluahkan, kepada yg terasa kainnye dijaga, berfikir seblom melakukan sesuatu, kerana kita hidup bermasyarakat, bak kata pepatah \"masuk kandang kambing, mengembek...masuk kandang rimau, mengaum....petikan dari komen tom.

masuk kandang rimau tom sorang je ler masuk.....sah xkuar
sebab apa xkuar


ni ape ni??sila bg pendapat atau cdgn yg berkaitan dgn topic.
jgn main2kn ayat org.



betul ape yang mira cakap tu. ni dah off topic. kalo rasa2 nak cakap luar dari topic, sile pergi ke bahagian off-topic ye bro. sini untuk berbincang masalah ape yg kurang pada gath yang lepas yer..
More
15 years 1 month ago #34156 by comoi
:unsure: :ohmy: tumpang baca ja hah...
Time to create page: 0.314 seconds