×

Notice

The forum is in read only mode.

Majlis Berbuka Puasa Fungkur.org

More
12 years 2 months ago - 12 years 2 months ago #34997 by Sky_Hanz
Assalamualikum buat semua warga Fungkur.org dan kawan2 semua..
Disini Sky mintak jasa baik semua agar dapat berbincang tentang Gathering Berbuka Puasa bersama-sama yg bakal diadakan bulan puasa akan datang. Disebabkan sky agak bz jugak pada bulan puasa ini, sky mintak jasa baik kawan2 semua dapat berikan kerjasama antara kita dalam menjayakan Gath berbuka puasa kali ini, harap Yg. Berbahagia Tuan Tanah, apis & erry pon tolong daku yerr.. B) B)

Semua dijemput hadir.

Mini gath ini diadakan juga bertujuan mengeratkan hubungan silaturahim sesama kita sbgai warga fungkur.org, buat kawan2 yg baru join fungkur.org pon amat dialukan2 dtg bagi memeriahkan suasana majlis.


Event: Majlis Berbuka Puasa Fungkur.org
Tarikh : ?
Tempat : ? (area KL)
Peserta: ?


P/s : (Semua info update disini ya wahai kawan2 ku semua)
Last edit: 12 years 2 months ago by Sky_Hanz.
More
12 years 2 months ago #34998 by apis_death
Sky_Hanz wrote:

..sky mintak jasa baik kawan2 semua dapat berikan kerjasama antara kita dalam menjayakan Gath berbuka puasa kali ini, harap Yg. Berbahagia Tuan Tanah, apis & erry pon tolong daku yerr.. B) B)


ok bro , xde hal.. gua pollow up threat nh .. ape2 hal gua info bro kt tepon.. ~
More
12 years 2 months ago #34999 by tOmPeL
salam ramadhan...lama tk berada kat sini...untuk event ni...tOm setuju je...but jgn buat on 13 sept. pasal tarikh tu ada majlis berbuka puasa bersama ngan anak2 yatim, kalau ada sesiapa nk join pun bleh...lawat www.gen-2.net untuk keterangan lanjut...
More
12 years 2 months ago #35000 by apis_death
tOmPeL wrote:

salam ramadhan...lama tk berada kat sini...untuk event ni...tOm setuju je...but jgn buat on 13 sept. pasal tarikh tu ada majlis berbuka puasa bersama ngan anak2 yatim, kalau ada sesiapa nk join pun bleh...lawat www.gen-2.net untuk keterangan lanjut...


owh.. hmm , xde hal la tom tom.. nnt tarikh tu akan ditetapkn semula.. mybe 12 lau xde ape2 halangan , sbb 19 dan 20 tu dh dekat nk raya n mybe ramai yg akan balik kampung.. so papehal nnt akan diumumkn semula bile~
More
12 years 2 months ago #35002 by missfasha
kat mana2 pun okek.. ai ikut jek.. tengs sky buzz ai. B)
More
12 years 2 months ago #35004 by apis_death
Hmm.. disini aku nk bgtau cadangan idea dr Hunny..mana yg sempat aku igt la :P

Kire skrg nh kalo nk buat tempahan tempat mmg xkn sempat so kite buat cara \"terjah je\" .. Meaning , kite tetapkn satu tempat mcm Food Court KLCC @ Midvalley , mana yg dtg awal tu trus duk cop tempat ( yg nh kata hunny.. mybe die akan dtg awal ).. time nk makan nnt terpulang korg nk mkn ape.. kt food court byk pilihan kn? ikut selera masing2 :)

Yg penting kite dpt berkumpul n bergumbira.. sambil2 bbuke n bborak , leh bincang nk buat aktiviti ape lak lpas bbuke.. mana tau ade yg nk melalak kt karok ke? Atau nk buat cm tahun lepas.. snap gamba kt area sekitar KLCC @ Midvalley .. ape2 je la .. janji fun n masing2 enjoy~
More
12 years 2 months ago #35006 by missfasha
huh setujus.
More
12 years 2 months ago #35010 by mira1384
stuju gak ngn cdgn hunny tu..yg penting kite dpt jumpe n kumpul2 ramai2...

skang ni tinggal nak pilih date je...12 n 13 xbleh..sbb ramai yg xdpt join (ade xtvt lain)
More
12 years 2 months ago #35011 by apis_death
mira1384 wrote:

stuju gak ngn cdgn hunny tu..yg penting kite dpt jumpe n kumpul2 ramai2...

skang ni tinggal nak pilih date je...12 n 13 xbleh..sbb ramai yg xdpt join (ade xtvt lain)


hmm.. skrg nh kite terpaksa memilih antara tarikh tu gak sis.. lau 19 n 20 xleh sbb dh nk raya n mybe lg ramai yg xdpt hadir nnt.. so , apis pilih antara 12 atau 13 je :)
More
12 years 2 months ago #35026 by mira1384
so pilih 13 la...sbb 12 sky n hunnyville mmg xdpt join...
More
12 years 2 months ago #35027 by missfasha
ni buat kt ner ni?
More
12 years 2 months ago - 12 years 2 months ago #35031 by apis_death
Seperti yg aku post kt status luar aritu.. hari ini (10.09.2009) last confirmation tempat n tarikh Gath Bbuke Pose Fungkur.org.

Setelah dipersetujui oleh tuan tanah kita , En. Fungkur dan disokong penuh oleh Sky_Hanz serta Hunnyville , maka tempat Gath Bbuke Pose Fungkur.org telah ditetapkn pada :-

Tarikh : 13 September 2009.
Tempat : Food Court Midvalley Megamall.
Tempat Berkumpul : Tingkat 3 berhadapan dgn AnimeTech , dekat dgn California Fitness.
Masa Berkumpul : Pukul 3 - 4pm

Sekiranya ada yg nk pegi utk last minit , anda juga dijemput hadir. Sila hubungi sy utk memastikan kedudukan tempat kami berkumpul apabila anda smpi.

apis_death : HAL DH SETEL , AKU PADAM NOMBO AKU :P

Berikut adalah nama2 yg akan menghadiri gath bbuke pose nnt.

1: Fungkur
2: Sky_Hanz
3: mira1384
4: erryzx_
5: apis_death
6: hotter_raymee
7: atinko
8: hunny
9: missfasha
10: azura_19872
11: ...
12: ...
Last edit: 12 years 2 months ago by apis_death. Reason: padam nombo tepon aku
Time to create page: 0.119 seconds