×

Notice

The forum is in read only mode.

IcE-bREaKinG..eHekS

More
14 years 3 months ago #23440 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
salam mesra.. salam perkenalan dari guy khas buat zareyna...
ermm.. x byk cakap x per.. its not a big deal... tapi kena byk menulis tau.. huhu~~ okies.. i feel comfortable rite from the start since u reg in here.. ahaks!
so enjoy writing in da forum..
cheers!

~~Dengan bertambahnya bunga di halaman fungkur.org ini.. diharapkan ianya mengharumkan dan menceriakan lagi suasana yg semakin pudar... dan agar ianya terus berkembang mekar menyerikan lagi taman ini... dan pastinya kumbang kan hadir bersama tuk mendampingi bunga yg harum semerbak~~
More
14 years 3 months ago #23443 by vaniza75
Replied by vaniza75 on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
Salam semua , aku ahli baru. Selamat berkenalan
More
14 years 3 months ago #23460 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
salam muhibbah buat vaniza75...
wahh tomeynyer budak tu.. geram la.. nk cubit2 skit leh..

~~eh bukan ke shafique yg handle sambutan tetamu disini.. apsal lak guy buat kecoh di sini.. huhu~~
More
14 years 3 months ago #23487 by cahaya_azmi
Replied by cahaya_azmi on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
salam dr cahaya azmi
More
14 years 3 months ago #23488 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
uikss ringkas nyer... kasi la setail skit... supaya lebih kenal...
pepun salam ukhwah dari guy...
x kenal maka x chenta... ahaks
More
14 years 3 months ago #23492 by screammer
Replied by screammer on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
assalamualikum...salam perkenalan dari saya..
nyanyi sikit..
(...salam mesra yang ku berikan....harap terima sepenuhnya..)** petikan dari lagu da..
More
14 years 3 months ago #23498 by DarthSide
Replied by DarthSide on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
assalammualaikum... hi everyone. nama ku SAMAd.:angry: nama gelaran kengkawan yg sengal. nama betul ImraN xde ajmain. kalu nk anggap pun bole gak... :laugh:
erm...aku kat cni baru dan terbaru dan tak tau dan menahu apa2 yag berkenaan ngan fungkur nih. aku tau ni pun dr member 1 sengal ngan aku TIKI @ Atiqi... kalu ader pape berita pasal fungkur ni ke apa2 aktiviti luar leh la inform kat aku. aku xde hal nyer..insyaAllah leh join u guys semua. g satu kalau la bole kalau la senang kalau la tak kedekut ilmu kalau la kalau beri kan lah sedikit tunjuk ajar apa2 ajer...anything. janji leh mengeratkan lagi perhubungan antara 2 benua ini. so salam perkenalan dari saya untuk KESEMUA warGA FUngKur.... wassalam. LOGO aka TRADEMARK aku...( DarthSide )
  • Atiqi
  • Visitor
  • Visitor
14 years 3 months ago #23499 by Atiqi
Replied by Atiqi on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
waalaikumussalam.....

welkam2 welkam imran :laugh: hahahhahaha...akhirnya...masuk juga ko kat sini...kalau ada apa2 pertanyaan ke...soklan ke...rajin2 r berforum k...B)
More
14 years 2 months ago #23565 by izhuana
Replied by izhuana on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
ermm...name saya nurulizzuwana..juz col me ana..baru je join..alamak,xtau arr..nk komen pe...:blink:
More
14 years 2 months ago #23570 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
selamat berkenalan kepada yg mengenali diri ini... saya baru masuk je fungkur nie.. ahaks.. cam best plak.. nk jadi org baru gak la cam nie...

salam mesra dari guy kepada yg baru mendaftar... pasni boleh la mengundi. miahaha~~
More
14 years 2 months ago #23606 by sarah80
Replied by sarah80 on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
assalamualaikum..nama saya sarah.perlukan rakan seramai mgkin.xkira tua muda miskin kaya he he he...
buat teman dikala kesunyian...:cheer:
More
14 years 2 months ago #23643 by Alex76
Replied by Alex76 on topic Ruj:IcE-bREaKinG..eHekS
Hi semua....B) Saya alex dari KK sabah.. First of all, thank u all 4 welcoming me.. Site ini memang best.. Kita dapat share mp3, vc n etc. But most of all, thanks to the working moderator for developing such website... Bye :cheer:
Time to create page: 0.133 seconds