×

Notice

The forum is in read only mode.

Untuk Lelaki..huh!!-jangan Ucap!

More
12 years 6 months ago #33495 by narami
bukan setakat diduakan. mmg dh kena tinggal pun! huhuhuhu! nk wat cemana. dia dah jumpa yang lagi baik...yg lg memenuhi citarasa dia:whistle:
More
12 years 6 months ago #33496 by maya_jasmin
narami..macam putus cinta je..
More
12 years 6 months ago #33498 by zoronoa
cri la laki2 yg bisu kalu xnk dgr sume tuuttt...
More
12 years 6 months ago #33500 by narami
maya...xde la. bkn putus cinta. putus tunang je. hahahaha. nk wat caner, the best woman wins. :whistle: :lol:
More
12 years 6 months ago #33513 by guydacosta
kira ok la putus tunang dr dpt title janda muda.. ahaks!
More
12 years 6 months ago #33620 by narami
ya betul!! heheheh. mula2 memang terlalu sakit. rasa cam nk ilang pedoman kejap! wakakakakak~ tp Alhamdulillah....Allah maha penyayang. takde manusia yang sempurna. pasti ada sesuatu yang tersirat sebalik semua ni dan narami akui ianya berpunca dari kelemahan narami sendiri. apa2 pun hidup mesti terus. ;) masalah skang narami tiba2 suka gelak sorang2. xde sebab pun tetiba je leh ketawa....tgh duduk sorang lak tu :unsure:
More
12 years 6 months ago #33622 by guydacosta
ok la tu.. menginsafi diri sendiri.. huhu~~
jgn ada benci sudaa... dendam kt diaa tau org lain pon jgn...
idup pon x tenteram...

:positive: :positive:
More
12 years 6 months ago #33638 by hanny
uhuuu!! don\'t say the best women win!!

memula ask ourself, punca keretakan hubungan pasti ada pd diri kita sndri
atau diri psgn kita
jgn sesekali menunding jari pd pihak yg menang
sbb once kita menunding jari pd pihak yg menang
kelemahan diri kita kekurangan diri kita akan terserlah
pasti ada sebab atau kekurangan yg buat kita kecewa putus tunang atau bercerai
kita tak nmpk but org lain nmpk
EX kita nmpk...tue sbb dia pilih cara PUTUS dr meneruskan secara TERPAKSA
Allah tue maha kaya tentu semua nie ada jln cerita yg indah
dia menduga kemudian menghadiahkan kebahagiaan buat kita
so...jgn menunding pada insan yg menang
sbb takde istilah MENANG ATAU KALAH dlm urusan jodoh
tapi yg sebenarnya TIADA JODOH ANTARA KITA DAN EX KITA tue yg sebetulnya
sbb kita menunding pd org bermakna kita bersembunyi di sebalik kelemahan kita....
bila kita bersembunyi di sebalik kelemahan kita
sampai bila kita akan ketemu kebahagiaan kita?
tepuk dada tya diri sndri
setiap yg berlaku ada sebabnya
Allah tue Director kehidupan kita di dunia yg fana ni
tentu ada sbb nape dia beri sehebat ini dugaan kat kita
jgn lupa \"Dia sengaja ketemukan kita dgn insan yg salah dulu sblm ketemukan kita dgn insan yg betul (jodoh kita)....kita kena usaha bukan menyalahkan kekecewaan lalu dgn menunding pd kesalahan. Ambil kekecewaan tue petunjuk utk kita bangun dan mula mencari CINTA sebenar kita\"
More
12 years 6 months ago - 12 years 6 months ago #33642 by Sky_Hanz
hanny tulis:

uhuuu!! don\'t say the best women win!!

memula ask ourself, punca keretakan hubungan pasti ada pd diri kita sndri
atau diri psgn kita
jgn sesekali menunding jari pd pihak yg menang
sbb once kita menunding jari pd pihak yg menang
kelemahan diri kita kekurangan diri kita akan terserlah
pasti ada sebab atau kekurangan yg buat kita kecewa putus tunang atau bercerai
kita tak nmpk but org lain nmpk
EX kita nmpk...tue sbb dia pilih cara PUTUS dr meneruskan secara TERPAKSA
Allah tue maha kaya tentu semua nie ada jln cerita yg indah
dia menduga kemudian menghadiahkan kebahagiaan buat kita
so...jgn menunding pada insan yg menang
sbb takde istilah MENANG ATAU KALAH dlm urusan jodoh
tapi yg sebenarnya TIADA JODOH ANTARA KITA DAN EX KITA tue yg sebetulnya
sbb kita menunding pd org bermakna kita bersembunyi di sebalik kelemahan kita....
bila kita bersembunyi di sebalik kelemahan kita
sampai bila kita akan ketemu kebahagiaan kita?
tepuk dada tya diri sndri
setiap yg berlaku ada sebabnya
Allah tue Director kehidupan kita di dunia yg fana ni
tentu ada sbb nape dia beri sehebat ini dugaan kat kita
jgn lupa \"Dia sengaja ketemukan kita dgn insan yg salah dulu sblm ketemukan kita dgn insan yg betul (jodoh kita)....kita kena usaha bukan menyalahkan kekecewaan lalu dgn menunding pd kesalahan. Ambil kekecewaan tue petunjuk utk kita bangun dan mula mencari CINTA sebenar kita\"


:positive:



Kita sbgai manusia muhasabah la diri kita dulu, tgok la pada kekuatan yg ada kita maintain dan kelemahan diri kita kita just perbaiki nya.. jdi kan pngalaman yg lepas sbgai iktibar dlm hidup ini.. ini pd pendapat sky la.. B)
Last edit: 12 years 6 months ago by Sky_Hanz.
Time to create page: 0.095 seconds