×

Notice

The forum is in read only mode.

mengakhiri hubungan dgn cara yang paling baik

More
13 years 4 months ago #31901 by cik_mawar
cth: Saya Rasa sampai disini sajalah perhubungan kita, Kita hanya merancang, Mungkin bukan jodoh kita untuk bersama melayari bahtera bahgia..Saya Harap awak akan bahgia walau dimana jua awak berada..Jika sayangkan saya jgn ditanya mengapa saya membuat keputusan begini..Assalamualaikum.

miahahaha...( jgn tiru ayat nie lau pakwe tu baik n take care korang)
guna ayat nie bila pakwe mendiam kan diri..like gantung kita tak bertali..mungkin dia ada makwe lain tapi tak nak lukakan hati kita..miahahaha.. Buat ayat putus nie..mesti lepas tu dia diam..:laugh: :laugh: Kunun2 kita yg putuskan hubungan nie..padahal ayat nie g dia tunggu...:evil:


Semoga hidup kita diberkati..amin
More
13 years 4 months ago #31945 by guydacosta
ai benci.. ai benci.. ai tak ske u lagi... pergiii~~~
lalu berlalu pergi... :lol: :lol: :lol:
More
13 years 4 months ago #31979 by fazna_cute
tapikn yg penting,sy yg minta putus tapi dia x mu putuskn hubungan nie...
dah laa sy tak pernah jumpa,pastu dia ajak sy b\'cint without look her face.. dia kat johor dan sy kt selangor... first time sy jumpa dia kat chat dan sajer jer kasi no sy kat dia,x sangka pula dia anggap sy awek dia...
sy dah ckp dgn dia,kalo dpt perempuan lagi baik dari sy ambil laa sgi bini tapi dia x mau... dia seolah2 tak faham dgn bahasa yg sy guna...:evil:
More
13 years 4 months ago #32009 by mira1384
fazna_cute tulis :

tapikn yg penting,sy yg minta putus tapi dia x mu putuskn hubungan nie...dah laa sy tak pernah jumpa,pastu dia ajak sy b\'cint without look her face.. dia kat johor dan sy kt selangor... first time sy jumpa dia kat chat dan sajer jer kasi no sy kat dia,x sangka pula dia anggap sy awek dia...
sy dah ckp dgn dia,kalo dpt perempuan lagi baik dari sy ambil laa sgi bini tapi dia x mau... dia seolah2 tak faham dgn bahasa yg sy guna..


huurmm kt atas tu kamu sebut \'her face\'...die pompuan ker???:unsure:
klu cmtu mmg baik x pyh bercinta ngn die...geli jer.. :X :lol:
More
13 years 4 months ago #32022 by fazna_cute
dia lelaki laa...
kalo perempuan dah lama sy x putus dgn dia...
skrg nie sy nak putus dia x mau putus..brbagai cara sy buat tapi dia buat x tahu jer...
sy rasa nak buat x layan kalo dia msg kat sy atau tel sy coz kwn sy ckp jgn layan dia.... :evil:
sy mmg nak putus tapi dia x mau putus...:angry:
More
13 years 4 months ago #32147 by Marahak
Andaikata hubungan dah tak dapat diselamatkan lagi,
Jangan terus memaksa untuk teruskan perhubungan,
nanti lagi banyak masalah..

Berterus terang dengan pasangan,
Bagitau apa yg terbuku kat hati,
Kalau tak mampu berdepan,
telef0n dan terangkan secara berhemah kenapa perhubungan terpaksa ditamatkan.


Tapi,
bersedialah untuk menderita menghadapi temp0h perpisahan :evil:
More
13 years 4 months ago #32152 by Sky_Hanz
Marahak tulis:

Andaikata hubungan dah tak dapat diselamatkan lagi,
Jangan terus memaksa untuk teruskan perhubungan,
nanti lagi banyak masalah..

Berterus terang dengan pasangan,
Bagitau apa yg terbuku kat hati,
Kalau tak mampu berdepan,
telef0n dan terangkan secara berhemah kenapa perhubungan terpaksa ditamatkan.


Tapi,
bersedialah untuk menderita menghadapi temp0h perpisahan :evil:


Bagus la bro nie.. :positive: :positive:
Just bgtau jerr, terus terang yg dah xsuka lagi,.. kalau dia tetap layan lagi tu mmg xphm bahasa la.. tapi lama2 sure busan gak tue.. :lol:
More
13 years 4 months ago #32153 by JeLLyPLumpy
Sebenarnya agak susah nak ada sebarang hubungan lagi kalau dah putus neh.... putus tu adalah satu yg menyakitkan... baik pihat yg disakiti ataupun yg menyakiti....

Jawapan nyer sebenarnya x der perkara yg baik dalam untuk mengakhiri perhubungan ni.... :unsure:
More
13 years 4 months ago #32155 by Marahak
Sky,
biasalah,berdasarkan pengalaman Mr.M(bukan nama sebenar).
tu yang c0nfident je bagi pendapat.hahaha:whistle:

Jelly,
Berpisah pn kena ada cara,
Mulakan dengan baik,
Akhiri pun dengan cara baik..B)
More
13 years 4 months ago #32157 by Sky_Hanz
Pengalaman membeza kan kita kan bro, tapi bro mmg :positive:

Betol tue, kita mulakan dgn yg baik akhirnya pon kena baik..
Ibarat kita mkn ade doa sebelum mkn dan ade doa selepas mkn.. Itu cth la pd daku yg daku nmpk.. B)
More
13 years 4 months ago #32158 by chod
kalau dah putus tu anggap la perhubungan tu dh berakhir..tapi nilai sebagai kawan tu masih tetap ada..itu yg terbaik walaupon ada pihak yg akan menderita.
More
13 years 4 months ago #32161 by zoronoa
oww..camtu kerr...
Time to create page: 0.133 seconds