×

Notice

The forum is in read only mode.

kwn cyber...

More
13 years 7 months ago #31278 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:kwn cyber...
alahai korang nie.. apsal la post panjang2.. xlarat guy nk baca..

forumer ni pon kawen cyber lah... :)
More
13 years 7 months ago #31382 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic Ruj:kwn cyber...
missfasha tulis:

fazna_cute tulis:

kwn alam maya tue mcm mana?
kwn chat blh di jadikn pasangan kita


kawan cyber juga dikenali sebagai sahabat maya dimana mereka berinteraksi dengan menggunakan komputer sebagai medium untuk berkomunikasi antara satu sama lain tidak kira la dimana atau jauhnya jarak mereka itu.


bagi pendapat sy fazna,
pada masa pernyataan \"kawan chat blh dijadikan pasangan kita\" adalah sesuatu yang normal. tetapi apakah maksud fazna dijadikan pasangan?
adakah pasangan hidup? atau pasangan yg bagaimana?
:)


ooo..
tq1..
ok,setakat nie blh diktakn dan mmg ada kwn chat ak jadikn sy sbg teman hidup @ sbg girlfriend dia tapi bagi sy laa,sy tak rela coz bagi sy biar laa sekali sy jumpa dia seumur hidup sy tok menjamin kebahagiaan sy nie...
ckp laa bagi sy,teman chat di jadikn sbg teman sahaja coz sy tkt dia yg terluka
More
13 years 7 months ago #31394 by sweetsmiley
Replied by sweetsmiley on topic Ruj:kwn cyber...
kalo die ajak ehem2 before jumpe tu,(mengayat dlm chat jer)
mostly main2 jer tu..
saje try ayat power..

kalo jatuh hati slpas jmpe then knal hati budi face to face,
itu bole dipertimbangkan..


:whistle: :whistle:
More
13 years 7 months ago #31608 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:kwn cyber...
ehem ehem tu apa? boleh terangkan? :) :)
More
13 years 7 months ago #31619 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:kwn cyber...
sweetsmiley tulis:

kalo die ajak ehem2 before jumpe tu,(mengayat dlm chat jer)
mostly main2 jer tu..
saje try ayat power..

kalo jatuh hati slpas jmpe then knal hati budi face to face,
itu bole dipertimbangkan..


:whistle: :whistle:


Bole eayy try ayat power mcm tue..?? :lol:
More
13 years 7 months ago #31630 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic Ruj:kwn cyber...
tapikn,mcm mana pula org yg jatuh cinta kat kita without look face her loce tapi masih nak jumpa?
More
13 years 7 months ago #31631 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:kwn cyber...
fazna_cute tulis:

tapikn,mcm mana pula org yg jatuh cinta kat kita without look face her loce tapi masih nak jumpa?


Entahlah cik fazna kalau kes begitu mcm ner nak bgtau, mengikut pengalaman sendiri pon permulaan nya hanya berkawan2 dialam cyber, perhubungan yg ikhlas pon x mendtgkan kerugian pada setiap org malah memberikan bnyak kebaikan nya.. :positive:

\"Cinta itu akan hadir dgn sendiri nya tanpa kita perlu mencari nya\" itu la ayat yg kwn saya berikan pd saya.. smpai skang tergiang2 kat telinga nie.. :blush:
More
13 years 7 months ago #31687 by JeLLyPLumpy
Replied by JeLLyPLumpy on topic Ruj:kwn cyber...
Kawan cyber...ada yang boleh dibuat kawan baik... ada yang x leh pakai...
pandai2 lah nak nilai... ;)
More
13 years 7 months ago #31691 by mastersuse
Replied by mastersuse on topic Ruj:kwn cyber...
sweetsmiley tulis:

kalo die ajak ehem2 before jumpe tu,(mengayat dlm chat jer)
mostly main2 jer tu..
saje try ayat power..

kalo jatuh hati slpas jmpe then knal hati budi face to face,
itu bole dipertimbangkan..


:whistle: :whistle:


ehem² tuh apa dia? xfaham... :unsure:
More
13 years 7 months ago #31741 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic Ruj:kwn cyber...
Sky_Hanz tulis:

fazna_cute tulis:

tapikn,mcm mana pula org yg jatuh cinta kat kita without look face her loce tapi masih nak jumpa?


Entahlah cik fazna kalau kes begitu mcm ner nak bgtau, mengikut pengalaman sendiri pon permulaan nya hanya berkawan2 dialam cyber, perhubungan yg ikhlas pon x mendtgkan kerugian pada setiap org malah memberikan bnyak kebaikan nya.. :positive:

\"Cinta itu akan hadir dgn sendiri nya tanpa kita perlu mencari nya\" itu la ayat yg kwn saya berikan pd saya.. smpai skang tergiang2 kat telinga nie.. :blush:


perhubungan dlm chat tue mmg ikhlas...
kalo x ikhlas,knp sy siap gaduh dgn dia...
sbb p\'hubungn yg ikhlas laa sy lagi tkt menerima dia coz byk benda x baik pasal dia sy ketahui coz dia yg ckp sendiri...
knp kat dia jer hadir cinta dan knp kat sy x hadir cinta?
malah bkn sorg tapi 2 org dlm chat yg buat jalinan ikhlas kat sy..
sorg lagi tue x ada laa no sy coz sy suruh minta kat somebody...
tapikn,sy sampai skrg x jumpa mereka coz sy tkt nak jumpa mereka spt skrg nie
More
13 years 7 months ago #31753 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:kwn cyber...
saya jujur org nyer... lalala~~~
More
13 years 7 months ago #31824 by mira1384
Replied by mira1384 on topic Ruj:kwn cyber...
fazna_cute tulis :

perhubungan dlm chat tue mmg ikhlas...
kalo x ikhlas,knp sy siap gaduh dgn dia...
sbb p\'hubungn yg ikhlas laa sy lagi tkt menerima dia coz byk benda x baik pasal dia sy ketahui coz dia yg ckp sendiri...
knp kat dia jer hadir cinta dan knp kat sy x hadir cinta?
malah bkn sorg tapi 2 org dlm chat yg buat jalinan ikhlas kat sy..
sorg lagi tue x ada laa no sy coz sy suruh minta kat somebody...
tapikn,sy sampai skrg x jumpa mereka coz sy tkt nak jumpa mereka spt skrg nie


cinta x hadir dlm diri kamu mayb sbb kamu xbleh tima ape yg x baik pd die..
dat means kamu still xbleh tima kekurgn pd diri die..
klu btol2 ikhlas nk berkawan ngn mmber cyber tu..xde mslah nye nk g jumpe die..ajak la kwn utk tmnkn..n jumpe la kt tmpt2 yg selamat..jd x perlu la rs takut...ni just cdgn jer la erh...:)
Time to create page: 0.228 seconds