×

Notice

The forum is in read only mode.

JOM MAIN GAME NI

More
16 years 2 months ago #3432 by KODEN
JOM MAIN GAME NI was created by KODEN
permainan ni mmg femes (bgtg pd kerjasame korang jugaklah)

buat satu permintaan kemudian poster lepas tu akan meng\'approve\'kan permintaan korang tu tp dlm mase yg same mengkondemkan permintaan korang tu... .okla, aku tau korang tak paham... .mai aku bg contoh


post 1 :

aku mintak dpt byk emas

post 2 :

diterima,
emas tongkol jatuh berlongggok2 atas ko


aku harap sumer laki tukar jd pompuan lawa lagi menggiurkan

post 3 :

diterima,
awak pun bertukar jd pompuan jugak... hehehe


sy mintak ade duit berjuta juta

Post 4 :

diterima, tp dlm rupiah..

sy harap... ... bla bla blaa



and so on la.............


Meh saye Mule DULU kay ...

AKU HARAP AKU ADE KETE SUBARU IMPEREZA ...
More
16 years 2 months ago #3435 by atoks
Replied by atoks on topic Re:JOM MAIN GAME NI
diterima..
tapi pemintaan ko akan dipertimbangkan,sebab ko bharap je..ko x mintak pon..hehe:lol:
More
16 years 3 weeks ago #4500 by farah_07
Replied by farah_07 on topic Re:JOM MAIN GAME NI
err.. aku minta aku kuat semangat.. bleh?:ohmy: :whistle:
More
16 years 3 weeks ago #4679 by ieyja
Replied by ieyja on topic Re:JOM MAIN GAME NI
diterima..
tapi dr mana nk jmpa semangat yg kuat tu klu bukan dlm dri sndri kn..

aku nak pegi paris skang jugak..bole??
More
16 years 3 weeks ago #4721 by farah_07
Replied by farah_07 on topic Re:JOM MAIN GAME NI
dah cukup duit ke? cukup duit bleh..
aku minta hadiah kete merc yg bcb tu.. aku dah memenuhi syarat dia..
More
16 years 3 weeks ago #4729 by zoronoa
Replied by zoronoa on topic Re:JOM MAIN GAME NI
diterima,

minta la kete merc kat kedai kete,kat forum nih mane ade jual kete...

...aku nak tau sape bule teke ape aku sdg pk...hikhikhik...:evil:
More
16 years 1 week ago #5665 by khizalid
Replied by khizalid on topic Re:JOM MAIN GAME NI
mintak laaa audi atau ford atau citreon pun ok gak huhuuhuhu
More
16 years 3 days ago #6094 by apih
Replied by apih on topic Re:JOM MAIN GAME NI
tak terima
ko pakai la dutson woh ulu dulu.... nanti boleh la nak pakai impreza

ekek...

aku harap nak jadik pandai laa...
More
16 years 3 days ago #6105 by fatlee
Replied by fatlee on topic Re:JOM MAIN GAME NI
diterima
tapi pemintaan ko akan dipertimbangkan,sebab ko bharap je..ko x mintak pon..hehe( macam kenal je ayat nih)

aku nak pasukan england menang world cup. bleh x
More
15 years 1 day ago #19463 by KODEN
Replied by KODEN on topic Re:JOM MAIN GAME NI
diterime.. tapi semua dah sakit perut berak² sebab dah raie jadi juara sebelom lawan.

Aku nak jadi CEO
More
14 years 9 months ago #20874 by tiNkerbeLL
Replied by tiNkerbeLL on topic Re:JOM MAIN GAME NI
dtrime..
tp ko kene bukak sykt sndri dlu arr..hehe.. :P

aku arap de org bagi aku RM5 juta cash..
B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
More
14 years 9 months ago - 14 years 9 months ago #20882 by johan
Replied by johan on topic Re:JOM MAIN GAME NI
diterima
tp hang kena tunggu penyangak bg kt hang la....muahaha!!




aku harap dapat macbook 5 free!!
Last edit: 14 years 9 months ago by johan.
Time to create page: 0.109 seconds