×

Notice

The forum is in read only mode.

Jom kawen..berapa bajet korang??

  • Atiqi
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 years 7 months ago #32722 by Atiqi
Jom kawen..berapa bajet korang?? was created by Atiqi
salam semua warga fungkurian..
sy bukak topic nie bertujuan nak tau berapa bajet kahwin tunang + nikah sekali r..kalau ada sesiapa yg dah berkahwin share2 la kat sini..mungkin dpt kita bajet yg mana perlu di dahulukan ke..

contohnya..:)


www.maskahwin.com

Sharing Is caring..:) :) :) :)
More
12 years 7 months ago #32724 by Bropian
tak bajet nak kawen pun....
More
12 years 7 months ago #32726 by shafique
dai berbeza2.. ada tak tinggi ada tinggi. kalo rembat artis mmg kayap ar. aku? dalam proses dan 18k mcm tak der apa rsanya.
More
12 years 7 months ago #32728 by missfasha
shafique tulis:

dai berbeza2.. ada tak tinggi ada tinggi. kalo rembat artis mmg kayap ar. aku? dalam proses dan 18k mcm tak der apa rsanya.



wah fique.. 18 k ...
ehem2(nk goda nih)..akakakak..

zaman sekarang ekonomi pun naik, barang harganya naik..so mas kawin kena naik kan???:lol:
More
12 years 7 months ago #32734 by Bropian
missfasha tulis:

shafique tulis:

dai berbeza2.. ada tak tinggi ada tinggi. kalo rembat artis mmg kayap ar. aku? dalam proses dan 18k mcm tak der apa rsanya.



wah fique.. 18 k ...
ehem2(nk goda nih)..akakakak..

zaman sekarang ekonomi pun naik, barang harganya naik..so mas kawin kena naik kan???:lol:




tak naik pelamin ler jawapnyer...wakakakaa
More
12 years 7 months ago #32845 by missfasha
:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
bro mesti r naik pelamin...
g tepung twar tu kira nik pelamin ape.

:P
More
12 years 7 months ago #32891 by fazna_cute
bajet kawen sy mmg ckit jer...
hantaran hanya senaskah al-quran,pakej tunaikn umah @ haji bersama telekung sembahyang perempuan jer....
malas dah nak fikir yg lain tapi sy tau,apa yg sy impikn x kn tertunai juga akhirnya...
yg penting sgt2,sy x mau kawen lagi dgn keadaan sy skrg :positive:
More
12 years 7 months ago #32896 by Sky_Hanz
missfasha tulis:

:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
bro mesti r naik pelamin...
g tepung twar tu kira nik pelamin ape.

:P


xyah pelamin pon ok gak kan, bkn nak budget tapi haram hukum nya bersanding.. itu blajo munakahat la masa sek agama kt hr... B)
haku xnak pelamin la, tapi sure mak haku nak jugak... :boring: :boring:
More
12 years 7 months ago #32904 by zoronoa
nk save bajet..wat la acare kawen ramai2..
More
12 years 7 months ago #32907 by melati_bunga
salam ehem2:positive: ...aden nak share memandangkan aden nih lg bebarapa hari n saat jerk nak awin..lau nak ckp sal budget up or x tgk pada kemampuan pasangan tuh..lau nak up u kn lah budget up gak but lau u rasa nak sederhana so u nya budget sederhana lah..so:laugh: pucuk pangkal n ranting kayu nya depend on yo self..
More
12 years 7 months ago #32918 by guydacosta
bajet kena besar beb.. ekekeke~~~
More
12 years 6 months ago #33670 by aLuyaQuELApis
jangan sampai,
bergolok bergadai da~
Time to create page: 0.117 seconds