×

Notice

The forum is in read only mode.

hasil kerja time aku kat poli dulu

More
14 years 11 months ago #17958 by shadowX_19
ni antara hasil kerja aku... tak power sgt... aku byk guna adobe illustrator







More
14 years 11 months ago #17959 by shafique
Power seh.. leh ajar tak??
More
14 years 11 months ago #17962 by shadowX_19
erm.. ko nak belajar yg mane..? illustrator.? aku wat tu pakai pen tool je
More
14 years 11 months ago #17963 by shafique
Pakai pen tool jer?? bagi aku sampai skang ssh giler nak follow cara nak guna pen tool tue.. jem2.. tapi memang lawa ar.. Lagi satu mcm gambo betol tapi kita jadikkan verctor.. tue pon gagal. ades.. pen tool..

Mcm corak2 kerawang2 Sx-Studio tue pon lawa.. pergh.. sampai skang haku tak pandai lagi. memang besh ar ada peluang blajo gitu.<br><br>Post edited by: shafique, at: 2007/02/28 06:05
More
14 years 11 months ago #17978 by shadowX_19
pen tool ni kalo nak mahir kene selalu wat. baru leh mahir. aku nak mahir pun amik mase gak
More
14 years 11 months ago #17986 by shafique
Hmm.. aku pon dok prektis guna pen tool seminggu dua nie. thanks for ur info shadowX_19. Keep up the gud werk!
More
14 years 10 months ago #18157 by fatlee
lawa syial... cam ner ko wat... sudi2 la turunkan ilmu tuh:P<br><br>Post edited by: fatlee, at: 2007/03/13 19:19
More
13 years 10 months ago #23089 by amzarramza
smart....
Time to create page: 0.099 seconds