×

Notice

The forum is in read only mode.

Apa nak buat dengan gaji RM3,000 skg?

More
15 years 7 months ago #12992 by ZaaG
setakat nie lebih 3000 org yg join takde sorang jek yg kena tipu.org yg kena tipu adalah org yg tak paham tgt system nie.

Kalau ada sesiapa yg nak tahu pasal business ini boleh tanya lah kat sini atau terus emailkan ke This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
More
15 years 7 months ago #12994 by delang
erm...pape pon kalu kita rajin wat tentu kita akan berjaya.
jangan terkejut jika saya mengatakan bahawa ada individu di malaysia memperoleh pendapatan yang lumayan dengan hanya bersumberkan google adsense. rajin buat memang akan berjaya, kalu nak cepat kaya tanpa banyak berusaha tak usah la nak berangan.
kalu korang terasa was2 korang leh siasat dulu, tanya orang ke check kat mane...nama syarikat ke dh berdaftar ke...dll B)
More
15 years 7 months ago #12995 by ZaaG
betul kata delang tu.kalau tak percaya,cari lah nama company ini samaada ianya sudah adalah sah disisi undang2.

Business ini adalah sah kerana CEOnya terdiri golongan kenamaan.Business yg baru ini senang berkembang tp jika business ini dh lama,nanti susah nak join.So apa tunggu lagi?Click url kat bawah

prepaid4u.net/index.php?id=ZaaG12

saya akan membantu anda seberapa yang boleh.Saya tak kenal dgn upline saya,tp sy ada strong backup from another upline.Jng bimbang pasal upline2 nie.Once pangkat dh naik,ianya takkan turun.U title stays there.Lagi byk u usaha,lagi tinggi pangkat yang you akn dapat.Trust Me
http://prepaid4u.net/index.php?id=ZaaG12
More
15 years 7 months ago #13010 by liana_04
perghh...
income dah 12k tuh...cayalah zaag..aku support ko dr blkg zaag...semoga ko lebih success dlm mymode nih..
xkan x bole kasi aku 1k kot...kate ader 12k...aku support ko nih...
cayoookk
B) B) B)
More
15 years 7 months ago #13014 by ZaaG
jngkan 1k,10k pn aku leh tlg ko dapatkan kalau ko join business nie.Register secara percuma untuk mengetahui faedah dan kelebihan mymode nie
More
15 years 7 months ago #13023 by tukang_cat
ramai yang bila dah tertipu, dia senyap2 je tak bagi tau orang. benda2 macam ni kadang2 kawan pun boleh jadi musuh. apahal2 aku pun sokong perniagaan kau dari belakang. kalau ada untung lebih, belanja la fungkur buat gathering. setuju tak kawan2!!!
More
15 years 7 months ago #13026 by ZaaG
kalau nak aku belanja fungkur time gath boleh,tp ramai2 pakat2 join lah business nie.

ada sesiapa yang masih curiga tgt business ini?adakah business ini business tipu?modal hanya RM65 jek...tak sampai rm100.Sekarang dlm masa seminggu sudah habis dh RM100.apa salahnya berbelanja rm65 untuk join business ini?<br><br>Post edited by: ZaaG, at: 2006/11/08 20:59
More
15 years 7 months ago #13082 by ZaaG
sepekara lagi,sesiapa yang join business ini anda akan dapat bonus tiap2 minggu.Nk tahu berapa byk dapat bonus mingguan nie,jng lupa join business ini.Anda takkan terasa rugi kalau join business ini
More
15 years 7 months ago #13084 by nizam
Kalau ada bukti receipt Maybank ker ASN-ASB ker Tabung Haji ker, :)
Kalau ada bukti signed Pak Lah menyatakan bsiness nie ker.....
Kalau ada bukti iklan di TV or radio ker....

Macam iklan....sayer dapat motor..apalagik Power Rooot .....

2 minute iklan tersebut kuar terus aku masuk...hehe..jgn mare.

P/s : ati-ati dunia sekarang cemacam ..sampai guna nama Tan Sri, YB pun ada untuk promote business. Bukan Nizam nak api-api.. Cumanya
HATI-HATI.


Nasihat dari Hal-Ehwal Pengguna.
More
15 years 7 months ago #13090 by ZaaG
kalau cam tu ada sape yang boleh buktikan bahawa business ini adalah business menipu?business yg haram dijalankan diMalaysia?join dulu bru blh tau samaada business ini business tipu atau betul.

Nak kena tunggu masuk dalam tv bru percaya ke?bukan semua barang dalam tv itu pn betul.Nanti kalau masuk dalam tv,bru ramai-ramai nak join,tp pada masa itu,mmg susah lah nak join coz dh persaingan dh ramai.So apa kata kita ambil peluang ini untuk start business.Budak sekolah pn boleh buat business ini.Jual jek kat bdk2 sekolah.Gerenti laku.

Nizam pernah dengar ke tgt business ini?
More
15 years 7 months ago #13091 by tukang_cat
Elak MLM berunsur subahat
Written on 2005/31/00 at 09:44:04 GMT+08:00 by Administrator
[Berita Semasa] Oleh: SITI AINIZA KAMSARI
Ihsan : Utusan Malaysia

CORAK perniagaan biasa memerlukan perkhidmatan wholeseller (jual secara pukal) bagi membekalkan barangan kepada retailer atau peruncit yang kemudian akan terus menjual produk tersebut kepada para pelanggan.

Di bawah MLM pula, sesebuah syarikat pengeluar melantik ejen pengedar untuk menjual barang atau produk tersebut terus kepada pelanggan. Pelanggan menikmati harga kilang apabila membeli produk tersebut.

Namun, Pensyarah di Jabatan Fiqh dan Usul Fiqh, Kuliyyah Ilmu Wahyu, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Gombak, Wan Rumaizi Wan Husin berkata, ejen pengedar tidak akan mampu untuk memasarkannya seorang diri.

“Melainkan dia terpaksa melantik ‘kaki’ di bawahnya atau lebih dikenali sebagai downline bagi membantunya memasarkan produk,ÃÃÆâ
More
15 years 7 months ago #13092 by ZaaG
siapa nak buat business tanpa untung seperti yang dikatakan

“Lebih banyak produk yang dijual akan memberi banyak keuntungan kepada semua yang terlibat,”


tapi kadang2 mereka yang cam nie yg menyebabkan org susah buat business.tukang_cat,ada link tak cm mna nak check samaada company ini didaftar oleh goverment?
Time to create page: 0.136 seconds