×

Notice

The forum is in read only mode.

Rebut Lelaki /perempuan...?

More
12 years 6 months ago #33587 by Sky_Hanz
fazna_cute tulis:

kwn sy 2 org pernah bercinta dgn org chat...
sorg terus e alam perkahwinan dan sorg lagi putus di tgh jln mcm sy :P


Owhh yer ker fazna..?? so xder rebut2 laki ker?? citer mcm xde relate ngn topik jer.. :lol:

Best ker rebut2 nie?? B)
More
12 years 5 months ago #34247 by khumaira
tp bila pk blik le,,klu ade org amik atau cuba nk amik pasangan kita,,,

ape kita nk buat ekk....

nk kena berebut le juga yer,,,,

xkan nk nengok je..hahaha...:evil:

atau kita kena ckap,,xpelah,,,ko amik je kt ko...cmne eh...????:unsure:
More
12 years 5 months ago #34253 by redzha
salam..
erm dah memang naluri kita dijadi macam tue..
cuma kita harus bijak macam maner nak tangani sesuatu isu..
semua makhluk tuhan jugak merasa tidk puas hati..kalau hak dia digangu ..
tapi semua yang berlaku pasti ada hikmah yer...
bagi aku lelaki sememang ye ego dan mempunyai maruah yang tinggi
malu beb....kalau aweks kina kebass....fruss gila...boleh jadi gila
lagipun lelaki ni mencari , x mudah dia nak cari penganti yang lebih baik dari yang asal...
x macam wanita.relex je,.bsk clash...petang dah ada penganti...hehehe..
pastu aman balik...

haha statement aku nie pasti x setuju oleh kaum wanita.jgnlak banned aku.aku cuma nk luahkan dan berkongi pengalaman B) yang penah dikecewakan..heheh
ada salah tolong btlkan...
More
12 years 5 months ago #34257 by JeLLyPLumpy
1st time neh nak reply topik yg korang bincangkan neh..tertarik lak dgn topik neh....
4 me lah kan apa kes lah nak rebut2...
dia mcm neh senang jer....
yang penting kalau org tuh ada same interest mcm diri kita...
x payah berebut2 okek...
biar jer dia... org lain nak rebut biarkan...
koz yang penting kalau dia x suka kita berebut pun buat apa kan??
yang penting dia sukakan kita x yah berebut pun nanti dia dtg kat kita nya... ;)
More
12 years 5 months ago #34503 by fazna_cute
Sky_Hanz tulis:

fazna_cute tulis:

kwn sy 2 org pernah bercinta dgn org chat...
sorg terus e alam perkahwinan dan sorg lagi putus di tgh jln mcm sy :P


Owhh yer ker fazna..?? so xder rebut2 laki ker?? citer mcm xde relate ngn topik jer.. :lol:

Best ker rebut2 nie?? B)


relate laa sky.
kwn sy sorg bahagia kawen dgn org chat manakala sorg lagi x bahagia coz bf dia dah x ada hubungi dia lagi.
so pendek kata kita x payah berebut lelaki/perempuan yg bakal suri hidup kita.
andai benar ia milik kita,ia akan kekal selamanya :whistle:
More
12 years 2 months ago #34894 by ciPuding_7
to be safe (mental & emotional), tak perlu la letak harapan yang tinggi..
ada jodoh tak ke mana..

kan.. :)
Time to create page: 0.073 seconds