×

Notice

The forum is in read only mode.

satu lg tajuk nko lupa [Google Adsense]

More
16 years 5 months ago #198 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
alah..berusahalah...watlah promot abis-abisan...suruh dia org klik ads tu...cam fuq wat dulu..nak donlot anime initial D..klik ads sebagai sokongan...:P huhuhu...
kalo dpt byk..blanja aku....:P
More
16 years 5 months ago #201 by sokai
Replied by sokai on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
macam mana korang dapat lulus google, macam faq punya, bukan dalam versi BI pun.

Aku punya google tak luluskan. huhuhu

[Better Late Than Never!]
syahsokai.com
More
16 years 5 months ago #204 by neeziee
Replied by neeziee on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
venom_boy wrote:

alah..berusahalah...watlah promot abis-abisan...suruh dia org klik ads tu...cam fuq wat dulu..nak donlot anime initial D..klik ads sebagai sokongan...:P huhuhu...
kalo dpt byk..blanja aku....:P

ko klik la kat ads aku venom :whistle:
More
16 years 5 months ago #206 by gie
Replied by gie on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
kemingkinan aku pun nak pasang gal bende nie...tapi,tgk keadaan dulu...sebab,aku masih blur lagi...kene bace,tanye orang yang dah salu pakai,baru boleh buat...
More
16 years 5 months ago #215 by z_dane
Replied by z_dane on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
neeziee wrote:

venom_boy wrote:

alah..berusahalah...watlah promot abis-abisan...suruh dia org klik ads tu...cam fuq wat dulu..nak donlot anime initial D..klik ads sebagai sokongan...:P huhuhu...
kalo dpt byk..blanja aku....:P

ko klik la kat ads aku venom :whistle:


aku dah klik td B)
More
16 years 5 months ago #245 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
neeziee wrote:

venom_boy wrote:

alah..berusahalah...watlah promot abis-abisan...suruh dia org klik ads tu...cam fuq wat dulu..nak donlot anime initial D..klik ads sebagai sokongan...:P huhuhu...
kalo dpt byk..blanja aku....:P

ko klik la kat ads aku venom :whistle:


yoshhh....aku dah clik...tp kalo adi klik byk kali pun masih dianggap seorang gak kan???...:P

meh sapa agi nak bg aku klik ads ni...ckp...:laugh:
More
16 years 5 months ago #251 by fungkur
Replied by fungkur on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
sokai wrote:

macam mana korang dapat lulus google, macam faq punya, bukan dalam versi BI pun.

Aku punya google tak luluskan. huhuhu


aku pon dah tak ingat sgt camana aku bole lepas. rasa cam aku register dulu xde plak die tanya site kite bahasa ape. xbole ke kite buat satu temporary site kite sendiri yg dalam bahasa inggeris, pastu kite apply kat google guna site BI tuh? tatau le jadi ke idak...

*masalah jugak bile guna site berbahasa malaysia nih. nanti google x dapat detect ads ape yg sesuai nak letak kat page tu. pastu nanti kuar iklan \'Layanan Masyarakat\' , kalu kuar yang ni, user klik kite tak dapat ape2 profit.. RUGI !!!

camana ek nak kasi ilang masalah ni? aku kene serve file international je ke?? huhuhu... :blink:

<p>spit it out !</p>
More
16 years 5 months ago #278 by neeziee
Replied by neeziee on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
kalau framekan ads tu ngan tag2 english takleh ke bro?
More
16 years 5 months ago #361 by sokai
Replied by sokai on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
aku rasa takleh gak, same je, ko tengok cam harakahdaily.net, bahasa dah campur tapi still lagi kuar layanan masyarakat google.

apa kata, kita wat pakatan jahat, sesiapa ada google dalam geng kita, kita pakat click ramai-ramai ha ha ha :evil:

[Better Late Than Never!]
syahsokai.com
More
16 years 4 months ago #662 by fungkur
Replied by fungkur on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
korang kene usha site nih.. byk btol tips camana nak optimize google adsense.

adsense.blogspot.com/

<p>spit it out !</p>
More
16 years 4 months ago #686 by z_dane
Replied by z_dane on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
uish adsense pun ade blog sendiri. mekaseh2
More
16 years 4 months ago #719 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
neeziee wrote:

venom_boy wrote:

alah..berusahalah...watlah promot abis-abisan...suruh dia org klik ads tu...cam fuq wat dulu..nak donlot anime initial D..klik ads sebagai sokongan...:P huhuhu...
kalo dpt byk..blanja aku....:P

ko klik la kat ads aku venom :whistle:


meh...aku tulong ko...mana ko punya...????:cheer:
Time to create page: 0.127 seconds