×

Notice

The forum is in read only mode.

satu lg tajuk nko lupa [Google Adsense]

More
16 years 4 months ago #857 by fungkur
Replied by fungkur on topic Re:satu lg tajuk nko lupa
ni ade 2 lagi links bagus utk pengguna Google Ads

adscience.medspan.info/
- ade tips dan trick

www.alternateurl.com/
-nak ganti Google PSAs ngan iklan lain

<p>spit it out !</p>
More
16 years 4 months ago #1052 by loritanah
aa aku nye dah banyak kali kene rejek ngan google utk adsense ni.mungkin berbahasa malaysia/pasar/rojak/bahasa firaun kot tatau ah..

ermm cam ko kate tu leh tak kalau2 aku set satu web b.i sepenuhnya and then bila dah lulu, aku tanam adsense tu kat main site aku (yg berbahasa firaun tu)??
More
16 years 4 months ago #1600 by sokai
erk.. mungkin dapat, tapi bimbang akaun ko akan disuspended kan oleh google.

Apa kata.. web ko sekarang, ko convert BI piow punya.. aku dulu cam ko gak.. kene reject je..

bila dia dah luluskan ... ko apa lagi .. convert le balik ke bahasa firaun ke bahasa uganda ke .. toga sekali pun

caya tak? :woohoo:

[Better Late Than Never!]
syahsokai.com
More
16 years 4 months ago #1942 by loritanah
huis..penat le kl nak konvert ke b.i piaw nyer...tapi takat ni aku try cara aku tu er..leh jer kot..ader la dlm empat hengget dollar lol~
More
16 years 2 months ago #3501 by gulhalim
ala korang buat blog sementara kat www.blogspot.com and then register,aku buat blog tutorial jadi bila apply dapat account
More
16 years 1 month ago #3719 by lankapo
mm betul buat jerk akaun kat blogspot.com..mcm aku buat cerita pasal bola
www.lankapo.blogspot.com amik berita kat internet cut n paste..letak gamba player..komen2 sket ...pastu apply adsense...walla approve
heheheh
pastu korg copy lah kod tu letak kat mana2 website korg<br><br>Post edited by: lankapo, at: 2006/05/21 16:12
More
15 years 10 months ago #10285 by mesomanson
askum, bro tumpang dier punyer kod tu lepak kat ner? kalo pakai blogspot ler, puas carik tak jumperrrrrrrrrr:pinch:
More
15 years 10 months ago #11077 by delang
usdota.com/

aku ade baca majalah al islam baru ni..dia cakap google dah boleh terima bahasa malaysia. versi beta lagi kot. korang usha la web usdota tu
kalu korang ade lagi maklumat camni..kongsi la ek
More
15 years 10 months ago #11400 by nizam
Assalammualaikum ,

Kaitan dgn Blog byk gak aku belajar sari demi sari . Byk gak nak turunkan dicni. Mmg ada niat ..TAPI..

Masalahnya aku punya account Google adsense pun tak lepas.Traffic yg affiliate tuh faham ler sesikit.... MASALAH skrg yg google adsense aku punya account x lepas-lepas dari dulu lagi..kata nya masalah language aku.. citt ..takkan majalah Al-islam nak tipu ..nama lagi majalah Islam.. mana ada tipu..hehehe.. yg takat.. takat tampal code , nak kasik naikk cemana ..rs aku bleh uat sendiri...

. Bila baca byk tutorial adsense baik dari raja adsense ker ,perdana menetri adsense ker, putri gunung ledang adsense ker... rasa leh buat..bukan nak kata.. lahh.. tapi bila account google pun tak lepas..aku terasa sgt diriku yg lgsg x tau bab tuh ..iskk terasa sgt jahil , ..MEMALUKAN

Tolong la memember cni ..cemana aku nak buat skrg nie.. takkan x der cara lain.. :huh:

p/s:duit takder... tulun la kengkawan fungkurs.,nak beli Gen2 tader duit.:cheer:
More
15 years 6 months ago #14551 by apis91
nak tanya sket pada semua ni

saya berumur 15 tahun

saya nak wat GA

boleh x?....org cakap kene pakai nama mak/ bapak

boleh x kuarkan duit tanpa akaun bank....thanx
More
15 years 6 months ago #14552 by fungkur
hah! nak citer byk pon mcm aku x baper byk ilmu sgt... tp baru2 ni aku start aktif kat satu forum adsense malaysia nih... die punya tips mmg bagus, cuma aku masih lagi dalam proses nak memahami... SEO, TAG , PING, KEYWORD, bla.. bla.. bla.. kene byk masa buat research pasal mende ni... korang lepak la sini

www.rajaadsense.com/forum/

pastu aku jumpe lagi satu site baik punya utk tips google adsense

www.adsenseguide.info/

lagi satu, aku rekemen

chitika.com/

utk menggantikan iklan layanan masyarakat tu.. aku pon baru knal ni. masa nak register tu, die kata die akan tgk dulu content site, jadi aku submit aku punya fungkur.info/topsites/ sbb site tu in english..

skang ni tgh tunggu reply dari chitika, samada permohonan daftar aku diterima atau tak.. :whistle:

<p>spit it out !</p>
More
15 years 5 months ago #16631 by delang
apis91 wrote:

nak tanya sket pada semua ni

saya berumur 15 tahun

saya nak wat GA

boleh x?....org cakap kene pakai nama mak/ bapak

boleh x kuarkan duit tanpa akaun bank....thanx


kalu bukak google ads ni kene ade site/blog berbahasa inggeris..ko buat la blog dalam bi, pahtu post pon dlm bi, dlm 2 3 post baru la apply google ads acc.

mngkin cara si google akn approve.
bleh lihat www.usdota.com/forum/
@
www.rajaadsense.com/forum/
Time to create page: 0.129 seconds