×

Notice

The forum is in read only mode.

Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
13 years 3 months ago #32990 by Sky_Hanz
atinko tulis:

korang nmpk x post aku ? aku tak nmpk sepatah perkataan pun post aku~ :unsure:


Awat post hang kusong jer nuar..?? Biaq betoi, ni keyboad hang wat magic nie.. :unsure:
haaa.. Ni mesti time hang taip tu wayar keyboad tercabut ang xpasan kot,.. :laugh:
More
13 years 3 months ago #33009 by sweetsmiley
kalo girl nak tshirt kaler itam leh x?

pink mcm...pink sgtlah..
:blush: :blush:
More
13 years 3 months ago #33013 by affa
sweetsmiley tulis:

kalo girl nak tshirt kaler itam leh x?

pink mcm...pink sgtlah..
:blush: :blush:


anyway kepada sweetsmiley anda kompom hadir tak..??kami nak update name..untuk baju buat mase nie kami menyediakan warna Pink untk perempuan or kaum Hawa Jadi jika mau baju kale itam tak jadi masaalah dengan syarat cari yg nak tuka suke same suke bersama anda..atau pun selepas gath kami akan menerima tempahan baju untuk di jual boleh lah anda tempah kale itam ;) :positive:
More
13 years 3 months ago #33014 by Anoi
fakri...

konpem g tau...tp nk fakri amik anoi kat kota dmnsra..
wakkakaka...
adeshhh...
nk bayar by hand lah...
nnti leh tgk muka fakri..machho ke tak..?
ahakkzz....
adeesshh..pape pun...
tggu ekk...
dh konpem nk kems baju mlm nie..
tak sabar nk gathe ngn u all..
wakakaka...(EXCITED lah sgt )...!!:laugh:
More
13 years 3 months ago - 13 years 3 months ago #33015 by Sky_Hanz
sweetsmiley tulis:

kalo girl nak tshirt kaler itam leh x?

pink mcm...pink sgtlah..
:blush: :blush:


Bole jer cik sweetsmiley kalau nak baju itam, tapi make sure kena la g gath.. sbb tempahan akan dibuat mngikut nama yg hadir pada penyertaan gath.. so pasal warna baju tue bole jer kalau nak warna hitam, just bagi nama n size baju n refer pada link ini fungkur.org/component/option,com_kunena/.../func,view/id,32910/

Bagi sesiapa yg nak size baju yg tepat sila bagi nama n size baju.. Ini akan memudahkan lagi bagi menentu kan size baju anda, kerjasama anda amat dihargai.. B)
Last edit: 13 years 3 months ago by Sky_Hanz.
More
13 years 3 months ago #33021 by sweetsmiley
errr... nak pegi..
tapi nanti baru kompemkn..

huhu..

;) ;)
More
13 years 3 months ago #33024 by ilaaulala
maaf ye..tumpang tanya lg2 dua kali ni
nk berangkat ke PD pukul berapa ye..
ila dr johor ni..adeh..:unsure: :blush:
More
13 years 3 months ago - 13 years 3 months ago #33029 by ilaaulala
1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. apis_death - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. sya_zachery - belum bayar
11. miss fasha - belum bayar
12. erryxz - belum bayar
13 . amun_tecik - belum bayar
14. momok_siam - belum bayar
15. rossalinda - belum bayar
16. atinko - belum bayar
17. ilaaulala - belum bayar
18. adik ila - belum bayar
19. suzy - belum bayar
20. cujen - belum bayar
21. anoi - belum bayar


daftar nama dulu..hehee;)
Last edit: 13 years 3 months ago by ilaaulala.
More
13 years 3 months ago #33030 by mira1384
klu refer pd ape yg awie cdgkn ritu..

sape2 yg berada di utara, timur, barat kalau yg ada transport sendiri tu atau datang secara convoy, di harap dapat berkumpul di TOL SUNGAI BESI PADA PUKUL 9PAGI KE 10PAGI HARI SABTU 18hb APRIL 2009.


mayb dlm kol 10.30 cmtu la kot gerak nyer...

so ilaa sorang je ke yg dr johor ni..xde geng lain erh..mayb ilaa bleh trs ke pd je..
More
13 years 3 months ago #33031 by ilaaulala
ila ngan 4 org di daftar itu..
ikut muntut owang je mira..huhuhuh
kalu sampai jumpe le kite..ahak3
jgn sosat udah le:blush:
More
13 years 3 months ago #33034 by cik_mawar
tak dok saper nak ikut mawar nie.. :( org pahang nie tak jumpa ko fungkur nie..huahuhaa... lau ado leh g sesama :whistle:
More
13 years 3 months ago #33036 by Rossalinda
owang lak mang nak pie..tapi ikut che awe donde tu lar(momok):lol: ...takut clash dgn kerja mok yg tak tentu mase....biasa lah kena ikut montot che awe donde tu lah :laugh: jgn harap larrr kalu owang pie semsorang...

Mengenai baju tu owang size M..katakan tak jadi pie..tak pe kami bayar tuk baju and mug kay..leh kan...

Nak pieeeeeeeeee.
..B) B)
Time to create page: 0.160 seconds