×

Notice

The forum is in read only mode.

Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
13 years 3 months ago #33126 by mohdkhairul83
hai. nak pon nak baju gakk. baju sy saiz M. apa2 color pon leh la.
More
13 years 3 months ago - 13 years 3 months ago #33127 by tOmPeL
wulan_ady tulis:

kalo begitu bagai di kata..tiada apa yang mampu ku kata dan lakukan..
dengan ini saya wulan_ady membatalkan niat untuk membeli baju fungkur walau pun dah abiz gathering saya tidak akan sesekali membeli baju fungkur versi gathering dan akan menunggu versi lain pulak. akan saya war2 kepada warga stapak yang ingin menempah baju fungkur versi gathering ini bahawa baju ini hanya untuk warga fungkur yang menyertai gathering SAHAJA. baju cantik sempoi tapi nak buat macamana x mampu memiliki....

semoga gathering kali ini success dan selamat bergumbira kepada semua chattez2 yang menyertai..salam kasih untuk semua warga fungkur...

sekian terima kasih...

yang kecewa..
wulan_ady

the end..


Alalala...akak wulan ni majuk lak...bukan kitorang tk kasi beli, cuma kalau nk beli kena tunggu kami agihkan kepada yg hadir gath dahulu, pastu tempahan akan dibuka untuk cetakan kedua ketiga dan seterusnye sekiranye masih tk mencukupi.

Kami tkdo duit nk tempah terus 2 3 ratus helai, so kami tempah sikit2.
Moga kak wulan paham akan situasi ini;)
Last edit: 13 years 3 months ago by tOmPeL.
More
13 years 3 months ago #33130 by affa
tOmPeL tulis:

wulan_ady tulis:

kalo begitu bagai di kata..tiada apa yang mampu ku kata dan lakukan..
dengan ini saya wulan_ady membatalkan niat untuk membeli baju fungkur walau pun dah abiz gathering saya tidak akan sesekali membeli baju fungkur versi gathering dan akan menunggu versi lain pulak. akan saya war2 kepada warga stapak yang ingin menempah baju fungkur versi gathering ini bahawa baju ini hanya untuk warga fungkur yang menyertai gathering SAHAJA. baju cantik sempoi tapi nak buat macamana x mampu memiliki....

semoga gathering kali ini success dan selamat bergumbira kepada semua chattez2 yang menyertai..salam kasih untuk semua warga fungkur...

sekian terima kasih...

yang kecewa..
wulan_ady

the end..


Alalala...akak wulan ni majuk lak...bukan kitorang tk kasi beli, cuma kalau nk beli kena tunggu kami agihkan kepada yg hadir gath dahulu, pastu tempahan akan dibuka untuk cetakan kedua ketiga dan seterusnye sekiranye masih tk mencukupi.

Kami tkdo duit nk tempah terus 2 3 ratus helai, so kami tempah sikit2.
Moga kak wulan paham akan situasi ini;)

yuhuuuuuuuuu...
Cik wulan Mintak maaf kerana mencelah...
ape yg di kata kan oleh tom tuh betul...
tak jadi masaalah klu nak beli baju...
lepas gath kami buat jualan... :positive:
so InsyaAllah kami akan War-War kan... ;)
More
13 years 3 months ago #33131 by Sky_Hanz
Setelah sekian lama kita nantikan baju Fungkur Networks selama ini.. Sekarang dua design bagi lelaki dan perempuan telah siap dimana ada 2 warna iaitu Hitam & Pink dan baju design Hitam pula Boleh dimiliki oelh sesiapa yg berminat xkira lelaki or gurlz n buat laki pula yg suka kan pink bole la rembat satu kalau nak(ni kalau nak yerr :laugh: )....

Design dari sedara Sho kita, dimana design yg telah terpilih utk Baju Fungkur Networks nie akan di edarkan xlama lagi.. Tapi semuanya terhad buat masa ini, kerana kami akan menganggihkan terutamanya pada setiap ahli yg pergi ker Gathering Fungkur Networks 2009 pada bulan 4 ini di PD.. So kepada peserta yg nak g Gathering tue bole la letakkan nama anda dan size baju anda dipost ini sekiranya ingin menempah, siapa cepat InsyAllah dpt la cepat bajunya..

~ Harga baju adalah RM25 untuk yg pergi ker Gathering Fungkur Networks 2009(pembayaran termasuk wang pendaftaran Gathering Fungkur Networks 2009 sebanyak RM60) ...

~ So disini ade pembetulan sedikit, semua baju ni akan diedarkan pada peserta Gathering 2009 yer, kepada yg ingin menempah baju n sekali dgn penghantaran ker rumah Thread baru akan diwujudkan selepas ini oleh Tuan Tanah...

~ Keapda yg xpergi Gathering Fungkur Networks tue, diharap bersabar la yer kalau nak baju... Maybe lambat skit la dpt kalau nak baju saja, Lagipon baju terhad buat masa nie.. Sebarang pertanyaan buat yg x g Gathering n nak kan baju xdpt la den nak nolong.. huhu


:: Design Baju Fungkur Lelaki ::




:: Design Baju Fungkur Perempuan ::


[/quote]
More
13 years 3 months ago #33132 by sweetsmiley
err...

pembetulan..

1) Silent - saiz XL, black
2) sweetsmiley - saiz M kot, black jgakla.. huhu. cancel pink.

More
13 years 3 months ago - 13 years 3 months ago #33135 by cicakubing
heheh .. sama gak nak wat pembetulaN

1. cicakubing ( Size L | hitam ngan pink )
2. iniamiza ( Size L | pink )

takpew kan kalau nak dua2 baju skali khEHKeh hope still ader tempat lagi khEHKehKE
Last edit: 13 years 3 months ago by cicakubing.
More
13 years 3 months ago #33144 by nones
salam semua .. wahh kali aku terasa nak pergi plak .. ;)
ape pun.. aku tetap nak pergi gak .. 18 n 19 ..

letak nama aku .. (t-shirt M )... LUM BAYAR..

salam dari Deejay LAMA .. noneh
More
13 years 3 months ago #33153 by affa
nones tulis:

salam semua .. wahh kali aku terasa nak pergi plak .. ;)
ape pun.. aku tetap nak pergi gak .. 18 n 19 ..

letak nama aku .. (t-shirt M )... LUM BAYAR..

salam dari Deejay LAMA .. noneh


hehehe en noneh mai mai kito gath...
More
13 years 3 months ago #33160 by affa
Untuk Info Semua yg menyertai Gath pada 18 dan 19 april di PD..
jika anda ingin menyertai penyertaan karauke anda boleh memberikan name anda kepada saya...10 penyertaan akan di buka kepada ahli ahli dan pendengar2 sahaja...kepada DJ DJ tidak layak sama seme sekali..hehhehehe..
juri juri Profesional juga akan ada menghakimi pertandingan karouke ini..dengan bertemakan Fungkur IDol 2009...
sila Ym Saya jika ingin memasuki pertandingan ini dan juga tajuk lagu yg ingin di karok kan..ekekek...;)

yg menjalankan tugas... B)

DJ affa

YM This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Datang jgn tak Datang... :kiss:
More
13 years 3 months ago #33162 by nones
sebelum tuh..
tulung betulkan nama aku ..
bukan nones..
tpi noneh .. kk :blush: :blush:
More
13 years 3 months ago #33172 by wulan_ady
tOmPeL tulis:

wulan_ady tulis:

kalo begitu bagai di kata..tiada apa yang mampu ku kata dan lakukan..
dengan ini saya wulan_ady membatalkan niat untuk membeli baju fungkur walau pun dah abiz gathering saya tidak akan sesekali membeli baju fungkur versi gathering dan akan menunggu versi lain pulak. akan saya war2 kepada warga stapak yang ingin menempah baju fungkur versi gathering ini bahawa baju ini hanya untuk warga fungkur yang menyertai gathering SAHAJA. baju cantik sempoi tapi nak buat macamana x mampu memiliki....

semoga gathering kali ini success dan selamat bergumbira kepada semua chattez2 yang menyertai..salam kasih untuk semua warga fungkur...

sekian terima kasih...

yang kecewa..
wulan_ady

the end..



assalamualaikum....

Mohon maaf andai kata2 ku ini mengundang kontroversi..kepada encik tom saya faham dan cuba memahami kesulitan pihak fungkur..it\'s okey lah xdo nak majok2 eh..majok2 g ijok lah...i think berilah keutamaan pada warga yang menyertai gathering di PD. Saya di sini mendoakan kejayaan gathering pada kali ini...hari tu cuma terkejut dengan statement ini..

\" BAJU SEMUA XKAN DIJUAL LUAR DARI PAKEJ GATHERING \"

itu yang macam confuse tu. tapi mungkin saya ni x faham maksud kata2 yang simbolik ini.. saya pon setuju dengan apa yang dikatakan oleh encik tom tu..cume tu jelah..maaflah andai statement saya di atas tu seperti kurang puashati..semua orang pun kalau minat sesuatu nak jugak nak jugak nak jugak...macam anak yang nak basikal rim merah tu kan...so saya wulan_ady mohon maaf di atas statement itu.

p/s : affa cancel t-shirt tu erk..

More
13 years 3 months ago #33175 by sako
wulan ady....siap dengan signature block bile posting...:laugh:

Yang benar,

Sako...
16/03/09
Time to create page: 0.148 seconds