×

Notice

The forum is in read only mode.

Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
12 years 7 months ago #33041 by shafique
baju size M. akan proceed bayaran time gaji nie. tapi M dia standard m ke?
More
12 years 7 months ago #33044 by atinko
ada sesaper yg nak tumpangkan aku x ? xder t\'port... :laugh: :(
More
12 years 7 months ago #33045 by Momok_Siam
Den koba sikitz nih............ pada sesiapa yg ingin turut serta konvoi dari PD trus ke Penang sila bagi nama juga ya coz nak tempah apartment kat penang......

Dijangka bertolak dari PD petang 19/4 dan dijangka sampai pada tgh malam dan bertolak balik ke KL pada tengahari 21/4. Kita akan tinggal di apartment dekat bayan lepas. Apartment 3 bilik siap dengan dapur. Kita cuma bayar seorang RM50.00 seorang untuk 2 malam. Ada pertanyaan silo berhubung dgn DJ APPA........:whistle:
More
12 years 7 months ago #33046 by wulan_ady
Momok_Siam tulis:

Den koba sikitz nih............ pada sesiapa yg ingin turut serta konvoi dari PD trus ke Penang sila bagi nama juga ya coz nak tempah apartment kat penang......

Dijangka bertolak dari PD petang 19/4 dan dijangka sampai pada tgh malam dan bertolak balik ke KL pada tengahari 21/4. Kita akan tinggal di apartment dekat bayan lepas. Apartment 3 bilik siap dengan dapur. Kita cuma bayar seorang RM50.00 seorang untuk 2 malam. Ada pertanyaan silo berhubung dgn DJ APPA........:whistle:



mok..kalo xnak tanyo tapi hubungi appa buleh ko...:lol: :lol:

nak tompah baju saiz xs yo..kepado sesapo yang berkenaan...bayaran bank in ko..by hand..


aku yang bosan..
wulan_ady...
More
12 years 7 months ago #33048 by affa
wulan_ady tulis:

Momok_Siam tulis:

Den koba sikitz nih............ pada sesiapa yg ingin turut serta konvoi dari PD trus ke Penang sila bagi nama juga ya coz nak tempah apartment kat penang......

Dijangka bertolak dari PD petang 19/4 dan dijangka sampai pada tgh malam dan bertolak balik ke KL pada tengahari 21/4. Kita akan tinggal di apartment dekat bayan lepas. Apartment 3 bilik siap dengan dapur. Kita cuma bayar seorang RM50.00 seorang untuk 2 malam. Ada pertanyaan silo berhubung dgn DJ APPA........:whistle:



mok..kalo xnak tanyo tapi hubungi appa buleh ko...:lol: :lol:

nak tompah baju saiz xs yo..kepado sesapo yang berkenaan...bayaran bank in ko..by hand..


aku yang bosan..
wulan_ady...


wahai wulan ku yg kocik..baju saiz s jo ado..
jadi ko bayar lah rm 60 henggit kek dalam acc fakri tuh.
ko poie gath kan..kok jadi koba kek den..den amik saiz baju ko... :positive:
More
12 years 7 months ago #33050 by comoi
ish..ish,ish...
More
12 years 7 months ago #33051 by fungkur
shafique tulis:

baju size M. akan proceed bayaran time gaji nie. tapi M dia standard m ke?


shafique jadi gi la ke PD tu? kalu jd inform slaluh, nak masukkan nama dlm list

<p>spit it out !</p>
More
12 years 7 months ago #33067 by Sky_Hanz
fungkur tulis:

shafique tulis:

baju size M. akan proceed bayaran time gaji nie. tapi M dia standard m ke?


shafique jadi gi la ke PD tu? kalu jd inform slaluh, nak masukkan nama dlm list


Shafique jdi g tue bro, just update nama dia dlm list .. huhuhu
More
12 years 7 months ago #33074 by sya_zachery
TeRoMPaH tulis:

sya_zachery tulis:

ahakS.. i nye bil di setelkan oleh dj awie n dj affa.. sebarang pertanyaan tentang duit pembayaran i.. tanya la kat dj affa or dj awie.. ngeeee...kan awie n affa kan kan kan..

I rasa 18hb tu flight i delay lah.. so kekawan sumer mintak maaf maybe i dapat hadir hanya pada 19hb je.. tu pun kalau flight tu on schedule kekekeke :lol:


uhukS..dan dan delay..kalau gtu..i pun delaykan pembayaran tak leh ke? ehh tapi bukan ke kena bayar dlu sblm pegi..haa..ape kate awie doublekan jer duit pembayaran awie tuh..alahh untuk sape..untuk adik u sorang ni gak kan..kuang3..amponn..
More
12 years 7 months ago #33079 by wulan_ady
affa tulis:

wulan_ady tulis:

Momok_Siam tulis:

Den koba sikitz nih............ pada sesiapa yg ingin turut serta konvoi dari PD trus ke Penang sila bagi nama juga ya coz nak tempah apartment kat penang......

Dijangka bertolak dari PD petang 19/4 dan dijangka sampai pada tgh malam dan bertolak balik ke KL pada tengahari 21/4. Kita akan tinggal di apartment dekat bayan lepas. Apartment 3 bilik siap dengan dapur. Kita cuma bayar seorang RM50.00 seorang untuk 2 malam. Ada pertanyaan silo berhubung dgn DJ APPA........:whistle:



mok..kalo xnak tanyo tapi hubungi appa buleh ko...:lol: :lol:

nak tompah baju saiz xs yo..kepado sesapo yang berkenaan...bayaran bank in ko..by hand..


aku yang bosan..
wulan_ady...


wahai wulan ku yg kocik..baju saiz s jo ado..
jadi ko bayar lah rm 60 henggit kek dalam acc fakri tuh.
ko poie gath kan..kok jadi koba kek den..den amik saiz baju ko... :positive:



encik affa....den x poei gath nih..den nak boli baju jo...den xdo komitmen lah..ado lain komitmen yang x mampu di elakkan...

eden yang duka..
wulan_???
More
12 years 7 months ago #33089 by tOmPeL
Ini pendapat tOm je la...untuk t\'shirt, elok beri keutamaan untuk yg hadir gathering terlebih dahulu, sebab t\'shirt tersebut dibuat khas untuk gathering. So bila ada extra baru di jual kepada warga fungkur yg tak hadir. Ini juga untuk memberi penghormatan kepada warga fungkur yg berusaha untuk menghadirkan diri ke gathering.

p/s kalau dtg gath n nak 2 helai t\'shirt mcm mana, berapa RM kena tambah?
More
12 years 7 months ago #33090 by Sky_Hanz
tOmPeL tulis:

Ini pendapat tOm je la...untuk t\'shirt, elok beri keutamaan untuk yg hadir gathering terlebih dahulu, sebab t\'shirt tersebut dibuat khas untuk gathering. So bila ada extra baru di jual kepada warga fungkur yg tak hadir. Ini juga untuk memberi penghormatan kepada warga fungkur yg berusaha untuk menghadirkan diri ke gathering.

p/s kalau dtg gath n nak 2 helai t\'shirt mcm mana, berapa RM kena tambah?



Memang baju tu sume diberi keutamaan pada yg hadir gathering bro, baju semua xkan dijual luar dari pakej Gathering.. So kali ni sapa cepat dia dapat, kalau bro nak 2 baju just letak nama kat Fakri then dia akan list kan.. Itu yg daku tau la.. :)
Time to create page: 0.146 seconds